Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| m()on girl / Софи / | |
| | Автор | Съобщение |
---|
m()on girl Новак
Брой мнения : 39 Дата на регистриране : 30.03.2013 Години : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: m()on girl / Софи / Нед Мар 31, 2013 10:27 am | |
| | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| | | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / Пон Апр 01, 2013 10:24 am | |
| Имаш ли хоби? Кое е най-щурото предизвикателство, което си поемала? Вярваш ли в любовта от пръв поглед? | |
| | | m()on girl Новак
Брой мнения : 39 Дата на регистриране : 30.03.2013 Години : 25 Местожителство : Сливен
| | | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / Пон Апр 01, 2013 9:11 pm | |
| Здравей Софи, аз съм Вени и много се радвам, че сме успели да те грабнем с нещо. 1. Как е да си на 13?? (при мен беше толкова отдавна , забравила съм вече ) 2. Коя е най-странната ти мечта 3. Каква искаш да станеш като пораснеш голяма ( от къде се извъди пък този въпрос...) 4. Любима книга Ако не любим филм 5. Кое е най-шантавото нещо, което си правила до сега 6. Би ли се включила в нашето РПГ? И играеш ли изобщо тази игра И аз като Гошето за момента толкова, на по-късен етап още | |
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / Пон Апр 01, 2013 10:34 pm | |
| | |
| | | m()on girl Новак
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / Вто Апр 02, 2013 10:15 am | |
| Как е да си на 13?? Ами гадно е, защото трябва да уча много за изпитите, а и според родителите ми в някой момент съм достатъчно голяма (когато те имат полза), а в друг съм прекалено малка. Коя е най-странната ти мечта Ами не знам... не помня да съм мечтала за нещо странно. Каква искаш да станеш като пораснеш голяма Искам да се занимавам с танци, но знам, че няма как да стане Любима книга Ако не любим филм Ще кажа за книга, защото филмите са прекалено много То е по-точно поредица - Академия за вампири Кое е най-шантавото нещо, което си правила до сега Ами доста шантави неща съм правила. Няма да кажа за най-шантавото, а за това, че са ме карали да целувам пода (в игра на истина или риск), както и кошчето, но кошчето го пропуснах Би ли се включила в нашето РПГ? И играеш ли изобщо тази игра Ами аз даже не знам за какво става въпрос. Ако може да ми обясните Благодаря за съвета Георги! То и аз предпочитам иконома, защото мисля, че няма да се справя в езиковата. | |
| | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| | | | m()on girl Новак
| | | | Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / Вто Апр 02, 2013 6:07 pm | |
| Здравей отново,
днес докато се прибирах се замислих и ми хрумна идеята да си извадя един лист и да разпиша нещо. Та от този странен хвърчащ лист се получиха доста добри въпросчета.
Обичаш ли да пътуваш? Имаш ли си домашен любимец и какъв е? Искала ли си да имаш, ако не си имала? Какво е мнението ти за нашият град като цяло (определено искам и аз да знам какво мислят младите хора в него, така че ако можеш малко по-подробно в 5-10 реда да си изкажеш мнението ) Какво би препоръчала на някой твой гост от друг град, който е дошъл да го разгледа. Какво мислиш за бързата храна (хамбургери, пици, дюнери и т.н.) Какво обожаваш да ядеш? И ти говоря не за стандартно ядене, макар че може и такова да е, но за нещо специално, екзотично.
Мисля да спра засега, другите ще ти ги дам след няколко дена | |
| | | m()on girl Новак
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / Вто Апр 02, 2013 7:14 pm | |
| Здравей! Мерси за въпросите, а ето ги и отговорите ми Обичаш ли да пътуваш? Да, но за жалост нямам възможността да пътувам често. Имаш ли си домашен любимец и какъв е? Искала ли си да имаш, ако не си имала? Винаги съм искала да имам хъски, но за жалост нямам. Родителите ми не мислят, че ще мога да се грижа добре за него, а и живеем в апартамент, което усложнява нещата още. Какво е мнението ти за нашият град като цяло Ами за Сливен нямам много добро мнение. Обичам града единствено защото ми е роден, но като цяло не го харесвам много. Няма никакво развитие. От време на време има някои малки промени, но това е рядкост. Като сравня моето поколение и това на брат ми се изумявам какви огромни разлики има. Повечето ми съученици нямат никакви цели и дори не се интересуват от това дали ще могат да завършат седми клас, а да не говорим за изпитите. Оценките и поведението на повечето ученици не се подобрява, а напротив. В гимназиите започнаха да приемат ученици с по-малък бал. А като се замисля, че познавам поне 10 човека на моята възраст и по-малки, от моето училище, които пушат и дори не го крият... просто оставам без думи. Вероятно имам такова мнение, защото само лошите неща са ми оставили впечатление, но според мен този град не ме привлича с почти нищо хубаво. Какво би препоръчала на някой твой гост от друг град, който е дошъл да го разгледа. Това ми се налагаше да го правя есента. По един европейски проект ученици от Полша, Турция и Румъния ни гостуваха и трябваше да ги разведем из града. Разходихме се по главната улица, разведохме ги из музеи и изложбени зали, показахме им нашето училище и направихме специален концерт за тях. Какво мислиш за бързата храна (хамбургери, пици, дюнери и т.н.) Не са полезни, но ги харесвам. Какво обожаваш да ядеш? И ти говоря не за стандартно ядене, макар че може и такова да е, но за нещо специално, екзотично. Труден въпрос Не съм опитвала много екзотични или нестандартни храни и за това нямам любими | |
| | | | m()on girl Новак
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: m()on girl / Софи / | |
| |
| | | | m()on girl / Софи / | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |