| Снимки [pLami.] | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
pLami. Фотограф
Брой мнения : 88 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Varna
| Заглавие: Снимки [pLami.] Пон Юни 28, 2010 1:22 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Пон Юни 28, 2010 9:52 pm | |
| Хей, радвам се, че продължаваш да снимаш. Наистина е всекидневие да се качиш в автобуса и през целия път да се наслаждаваш на всякакви гадинки :haha: . Чакам следващия ти пост с нетърпение.
Само един въпрос: С телефон или фотоапарат снимаш (нищо не ми говорят марки фотоапарати, така че ми стига само един просто отговор)? | |
|
| |
pLami. Фотограф
Брой мнения : 88 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Сря Юни 30, 2010 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Сря Юни 30, 2010 5:39 pm | |
| Наистина, от малкото, което видях от сградата, не бих предположила, че е Природонаучен музей. Че то не се вижда почти :haha: . Много хубави снимки. Определено много ми харесаха. Чакам следващите, така да знаеш :;)2: | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Сря Юни 30, 2010 6:04 pm | |
| Снимките ти са супер! Харесва ми как улавяш нещата във Варна - а там има толкова неща за снимане... Само един въпрос - тази снимка с падането надолу... Да не би да е Дяволската стълба? Как го мразя това... :haha: Иначе снимките са супер - за 2 мегапиксела са си невероятни! | |
|
| |
pLami. Фотограф
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Сря Юни 30, 2010 6:30 pm | |
| Ами и аз много се изненадах, че камерата е толкова мегапиксела... Доволна съм от качеството, но винаги може и повече... :haha:
Сега към въпроса на Рени... Не... Абсолютно никаква стълба... Просто една 30-метрова пропаст... Незнам как са я издълбали или какво са направили, но е на около 100-тина метра от водата...
А точно в него момент трябваше да направя една крачка, за да полетяяя :suuun: ... Затова си имаше и ограда, но кой ти спазва реда... :hihihi: ... Прескачаш, падаш и това е :lol!: | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Пет Юли 02, 2010 3:01 pm | |
| Плами, чакам разрешението ти дали мога да кача и мои снимчици в твоята тема :iha:
Едит: моята кратунка ли си уловила на снимката с музея :haha: :haha: | |
|
| |
pLami. Фотограф
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Нед Юли 11, 2010 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Нед Юли 11, 2010 2:05 pm | |
| Еха :noway: . С тези снимки просто ме плени :inlove: . Признавам си, този път си улучила не в десетката, ами в педесетката. Супер. Сега обаче да знаеш, че за следващите ти снимки очаквам нещо още по-добро от това. :cute: | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Нед Юли 11, 2010 2:06 pm | |
| Ооооу, новите снимки са сууупер Любима ми е с отражението на слънцето във водата... (втората от поста) Страхотниии! :bravooo: | |
|
| |
pLami. Фотограф
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] Пон Юли 12, 2010 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Снимки [pLami.] | |
| |
|
| |
| Снимки [pLami.] | |
|