Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| JaniTo/ Жанета | |
| | Автор | Съобщение |
---|
JaniTo Художник
Брой мнения : 48 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: JaniTo/ Жанета Пон Юни 28, 2010 4:46 pm | |
| Здравейте, аз съм Жанета :hello: От Варна съм, на 13 години, скоро ще навърша 14.Обичам музиката и всичко свъзано с нея- обичам да пея и танцувам. Много си харесвам града.Любимите ми спортове са баскетбол и кик бокс. Занимавам се и с рисуване. Въобще човек на изкуството :haha: . Оптимист съм и гледам да насърчавам хората около мен да вярват в това което желаят да им се случи.Общо взето това съм аз, ако имате въроси :idea: ... | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| | | | JaniTo Художник
Брой мнения : 48 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: JaniTo/ Жанета Вто Юни 29, 2010 11:31 pm | |
| Здрасти : : Учиш ли пеенето или просто за забавление си тананикаш?Не уча пеене, пея за удоволствие ... :suuun: Просто обичам да уча текстовете на песните и после да влудявам приятелите ми... Как се запали по кик бокса? Не е ли твърде груба игра за момичета? Прилагала ли си нещо от наученото и върху реален нападател (тоест при самозащита)?Кик бокса ...хмм , ами истината е че попринцип обичам да раздавам шамари...Преди дори имах ужасния навик дори и на шега да удрям някой, не осъзнавайки че му причинявам болка, но вече се оправих Твърде груба игра?! Може би за повечето , но не и за мен ...наистина имам нужда да изливам гнева си някъде...Гледала съм и някой филми свързани с бокса като цяло, знаеш че и от там можеш да се запалиш ...а нещо не си разбрала, аз не трнирам кик бокс, той ми от любимите спортове, но сериозно съм се хванала , че от есента тръгвам на тренировки... От къде намираш сила да бъдеш оптимист, че и да вдъхваш кураж на хората около теб?Оптимист съм си по природа :suuun: Просто когато наистина вярвяш силно в нещо , че ще се случи, то става...Обедила съм се в това...Пробвай и ще разбереш...вярвам , че това ще промени начина ти на мислене. В това се опитвам да обедя хората, да вярват, въпреки че някой са големи инати... | |
| | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| | | | JaniTo Художник
| Заглавие: Re: JaniTo/ Жанета Сря Юни 30, 2010 8:56 pm | |
| Здравей :suuun: Какъв стил музика харесваш?"Любимите ми стилове са R&B и рок. Винаги съм харесвала хип-хопа , R&B и рап. Но от година , година и нещо много се запалих по рока и то главно групите от 70-те и 80-те. От време на време слушам и песни тип техно, поп, джаз,латино и дори метъл, които ми допднат. Но главно рап и рок " - това бях написала в една друга тема Имаш ли братя или сестри?Да, имам една сестра. В кое училище учиш или ще учиш (не знам дали си кандидатствала)?Да, мина всичко ,много скоро с кандидатстването и ме приеха в първа с английски :suuun: И понеже и аз съм от Варна - кое е любимото ти място в града?Честно казано нямам. Все още не съм открила мястото Но може би на някоя тиха алейка в морската , на една пейка , под едно дърво с изглед към морето, по залез слънце :suuun: | |
| | | Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: JaniTo/ Жанета Пет Юли 02, 2010 2:43 pm | |
| :hello: С тоя Киг-бокс ступваш ли някой : Имаш ли поражения : | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: JaniTo/ Жанета | |
| |
| | | | JaniTo/ Жанета | |
|
Similar topics | |
|