Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| R.I.P. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: R.I.P. Вто Юли 06, 2010 12:13 am | |
| И така, с голяма изненада и тъга трябва да кажа, че преди малко разбрах за смъртта на поп певицата Леона Луис и съм Меко казано Страшно Изненадана... R.I.P. Leona Lewis!! .. Ето от къде научих за това:
Leona Lewis found dead
Fans mourn pop princess X-Factor winner Leona Lewis has been found dead after a sell-out concert in New York. The body of Leona Lewis was discovered at 11:30 GMT in her dressing room, after a sell out concert in New York. BBC
Надявам се Модераторката на раздела или Вени нямат против, че правя темата, но ако има някакъв проблем, изтрийте я или я пратете в Архив... Просто си помислих, че новината трябва да се отбележи.. Още веднъж - R.I.P. | |
| | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: R.I.P. Вто Юли 06, 2010 7:53 am | |
| Не съм сигурна за това. На места пише, че е измислица. Но ако не е.... Наистина голяма загуба - тя има невероятен глас! | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: R.I.P. Вто Юли 06, 2010 12:01 pm | |
| Не мисля, че е мъртва. Всъщност, като разгледах из интернет, не пишеше нищо подобно. Намерих само ето това:
Leona Lewis is not dead. Her boyfriend was shot dead in 2007 leading to rumors that she had died as well. But she is still alive.
Също така, на въпроса: "Has Leona Lewis died?", отговорът, който пише навсякъде е "No, she is alive and well."
А и, ако беше починала, щяха да съобщят и по новините. Обикновено го правят, така че няма място за притеснение. Страхотната певица с хубавия глас е жива и здрава, за което може да се радваме.
П.п: Ако някой намери още информация, нека я пусне, за да бъдем сигурни :;)2: . | |
| | | pLami. Фотограф
Брой мнения : 88 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: R.I.P. Сря Юли 07, 2010 6:18 pm | |
| Всъщност и аз досега търсих нещо за нея... Не открих нищо... А пък и Венито е права - ако се беше случило нещо щяха да кажат по новините.. :haha:
П.П. Криси, няма проблем за темата... Все пак това е раздел "Новини" и вие имате право да пускате теми свързани със това, което ви вълнува (и все пак да съобразено със заглавието "Новини" :haha: ) ... И най - вече вестите да са актуални и интересни... (: | |
| | | Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: R.I.P. Чет Авг 05, 2010 6:54 pm | |
| И аз не съм чула нищо подобно. Щеше да се говори из медиите, да има статии за нея навсякъде, но както виждате - няма. Уж и Шакира беше умряла, но си е жива и здрава и прави хитове като Waka, waka...
А за заглавието - R.I.P. за всички рок легенди, които изгуби светът тази година. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: R.I.P. | |
| |
| | | | R.I.P. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |