| Предложения за ЛОГО на форума | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Предложения за ЛОГО на форума Сря Юли 07, 2010 10:48 pm | |
| Тук може да пускате предложенията си за лого на форума. Няма значение на каква тема са, единственото, което е препоръчително (даже си е задължително), е цветовете да вървят на самата тема на форума.
Пускайте и коментирайте.
На края ще сложа картинката, която е харесала на най-много хора. Може дори и нещо като анкета да се направи. | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Юли 08, 2010 2:07 pm | |
| 1во предложение.. ТЕКСТ - Луди глави (както е името на форума), обработено с фотошоп (който умее), примерно някакви завъртулки, сенки, стъклени нещица, давате воля на въображението.. аз нямам мъзможност да го направя.. Текста да е цикламен примерно и около него такива сини пълзящи листа и клонки (каквато е и темата на сайта)2ро предложение.. Снимка на весели децаhttp://www.download.bg/upl/attachments/c521811b74.8071.jpg хъх, нещо подобно.. някой примерно да скача в житно поле (не намирам снимка, а би трябвало да има), в морето, на планина, в полянка, на улицата.. варианти много
и 3тото ми предложение.. Пейзаж според сезона - сега слагате море, коктейли (като аватара на Симона), после зимен пейзаж и т.н.
Може и да се направи една тема, но не знам в кой раздел, за любимите ни снимки и картинки.. и там всеки да поства своя фаворит. Всяка седмица логото да се обновява, тъкмо да не омръзва (ако има такава опция, разбира се) | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| |
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Нед Юли 11, 2010 2:14 pm | |
| Добре, нито една от вас, с изключение на Сияна (на която благодаря изключително много, че си е направила труда да помисли малко и да даде предложения), не написа дори само мнението си за предложенията, които тя е дала. Искате да се смени логото, но не си мръдвате и пръста, за да се направи нещо по въпроса. Разбирам, лято е, рядко се задържате вкъщи, но се съмнявам, че едно "Съгласна съм с първото (второто или третото) предложение на Сията, нека то да бъде Лого", ще ви забави много. Слагам лого, което се помъчих да направя, за да бъде временно и да си отива с темата на форума. Поне си направете труда и напишете дали сте съгласни с предложенията на момичето, за да знам какво да правя аз.
Благодаря за отделеното внимание :!:
Администраторката | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Нед Юли 11, 2010 5:30 pm | |
| Да си призная и аз мислех да е нещо с деца... По-забавно е. Ето и моето предложение: Не е кой знае какво, но е първият ми опит, и не бъдете много сурови :oops: Ето и линка ;] | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Нед Юли 11, 2010 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Юли 29, 2010 7:22 pm | |
| Вени, искам да те поздравя за логото днес! Страшно много ми харесва, най-вече частта с котето. Твоя ли е идеята? Ако е така - :bravo: | |
|
| |
DeadReaper Ентусиаст
Брой мнения : 224 Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 7:37 pm | |
| Браво за това. Добре се е получило, само една забележка имам - можеш ли да го направиш текста да е някак завъртяно. По се връзва със децатаЩях да забравя. Има една рекламка, която ми пречи постоянно да чета напълно постовете на хората. Нещо за PRO User е, ако може да се махне. Мерси предварително
Последната промяна е направена от DeadReaper на Сря Авг 04, 2010 8:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Smile Художник
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 7:52 pm | |
| | |
|
| |
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 8:25 pm | |
| Когато ми кажат луди глави се сещам за нещо наиситна лудо.. а тези последните ми изглеждат някак мрачни и тъжни, иначе са добри (: Щях да забравя. Има една рекламка, която ми пречи постоянно да чета напълно постовете на хората. Нещо за PRO User е, ако може да се махне. Мерси предварително Опитвам да го махна, вече 10000 пъти прерових настройките то дори не е и точно реклама, защото рекламите са отменени .. съжалявам че така се получава, ще продължавам да търся! Вени я няма и сега изцяло отговарям за форума, ако имате други проблеми обръщайте се към мен и моля пишете тук (: | |
|
| |
DeadReaper Ентусиаст
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 8:30 pm | |
| На мен лично ми хареса корабчето, но наистина навява тъжни мисли | |
|
| |
Smile Художник
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 8:33 pm | |
| Наистина не са особено луди, но пък и сегашното лого с листа не е :haha: Гледах най-малкото да се върже с фона. А и в крайна сметка решението си е ваше, не мога да се бъркам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 9:01 pm | |
| | |
|
| |
DeadReaper Ентусиаст
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Smile Художник
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
| |
DeadReaper Ентусиаст
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 9:52 pm | |
| Само да му се махне надписа и да се сложи новия (което е 2 минути) и ще се получи страхотно | |
|
| |
JaniTo Художник
Брой мнения : 48 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 10:31 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 04, 2010 11:22 pm | |
| - DeadReaper написа:
- Само да му се махне надписа и да се сложи новия (което е 2 минути) и ще се получи страхотно
нещо такова ли имаш предвид (Сисе, извинявай че ти крада идеята, ако това се избере ти ще си спечелила конкурса) https://2img.net/r/ihimizer/img7/52/mid03.jpgПП: къде чета къде спя :haha:
Последната промяна е направена от Stacey:) на Чет Авг 05, 2010 1:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Smile Художник
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Авг 05, 2010 10:29 am | |
| Ахаха, нямаш проблеми. Работата по надписа е 2 минути, а не да напишеш това върху снимката :haha: Иначе е супер. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Авг 05, 2010 1:00 pm | |
| ся как е : | |
|
| |
DeadReaper Ентусиаст
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Авг 05, 2010 3:27 pm | |
| Чесно казано аз си го представям със някаккъв по-наиначе текст. Аз го виждам по този начин | |
|
| |
Smile Художник
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Авг 05, 2010 6:42 pm | |
| ^Ти хубаво го виждаш, ама нещо белия цвят не ми се връзва. Ако е примерно друг нюанс на синьо, за да не се смесва ок.. А и къде го видяхте тва Peace?! Показва 4 пръста, не два, а и се опитва да плува, не идва с мир :hihihi: | |
|
| |
DeadReaper Ентусиаст
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Чет Авг 05, 2010 9:13 pm | |
| U_U знам че цветовете не са най-добрите ама само го нахвърлям като идея, затова не съм го пипал | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума Сря Авг 11, 2010 11:12 pm | |
| Първо да кажа на всички, че няма нещо като конкурс. Реших че няма смисъл да се избира едно лого и то да седи постоянно. Идва момент в който писва. Ето защо, прецених, че при повечко предложения, ще ги сменям. Радвам се, че и това стана (има повече предложения). Сега, предлагам следното. Тъй като най-вероятно предлагалите нямат търпение да видят предложенията си качени, всяка седмица ще сменям логото, като въпросното ще стои няколко дни (изключвам моментите когато има рожденник, защото тогава слагам специална картинка. Знаете вече това.) и след това качвам ново в реда, в който са качени или сама преценя.
Вие продължавайте да пускате идеите си. Дори да са само снимки, не мисля че ще е кой знае какъв проблем сама да сложа адреса на сайта като надпис.
Последната промяна е направена от Вени на Нед Авг 15, 2010 12:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения за ЛОГО на форума | |
| |
|
| |
| Предложения за ЛОГО на форума | |
|