| Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд | |
|
+20Alisa88 iniyiu teri1995 didi_fen4e Tais karamel86 nedadel71 matsa1978 beliata4918 galadrielle Krisi TedU yanitsa1 kremcheto deedee1991 elinora97 ally_80 Вени byh4o Tami 24 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
dessyhim Новак
Брой мнения : 11 Дата на регистриране : 06.02.2013 Години : 41
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Сря Мар 20, 2013 11:37 pm | |
| Здравейте, стигнах до книга 4ри, и сега се опитвам да открия останалите, но без успех, ако някой може да ми ги изпрати, му благодаря предварително, имейла ми е him_d@abv.bg | |
|
| |
galadrielle Новак
Брой мнения : 1 Дата на регистриране : 25.03.2013
| Заглавие: поредицата :) Пон Мар 25, 2013 9:35 pm | |
| Здравейте, дали някой може да ми прати в електронен вариант книгите без 1-ва, 4-та и 5-та, мейл-а ми е eovine@гмаил.ком. Благодаря предварително | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Сря Мар 27, 2013 11:38 am | |
| Така като сме почнали, Гошето, прати ми ги и на мен, да ги имам, може да реша да ги прочета anna_ji@abv.bg | |
|
| |
Tami Moderator
Брой мнения : 482 Дата на регистриране : 05.07.2010 Години : 31
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Пон Апр 15, 2013 9:11 pm | |
| Дж.Р.Уорд - Братството на черния кинжалКнига 09Единствена любов
Издател: Ибис Година на издаване: 2013 Брой на страници: 484 Корици: Меки Език: Български
Антонация
Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.
В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.
Пейн, сестрата близнак на Вишъс, е замесена от същото тъмно, изкусително тесто като брат си. Държана затворена цяла вечност от майка си, Скрайб Върджин, тя най-накрая получава свободата си с цената на тежка травма...
Мануел Манело, блестящ хирург, е повикан да спаси Пейн. Привличането между тях е моментално и е толкова силно, колкото и опасно. Но когато световете на хората и вампирите се сблъскват, Пейн е застигната от един свой стар дълг, който излага на риск както живота, така и любовта й.
Последната промяна е направена от Tami на Пон Апр 29, 2013 8:15 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
beliata4918 Новак
Брой мнения : 7 Дата на регистриране : 28.04.2013 Години : 37 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Нед Апр 28, 2013 3:37 pm | |
| | |
|
| |
Tami Moderator
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Нед Апр 28, 2013 7:29 pm | |
| Книга е вече по книжарниците | |
|
| |
beliata4918 Новак
Брой мнения : 7 Дата на регистриране : 28.04.2013 Години : 37 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Нед Апр 28, 2013 11:28 pm | |
| | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Пон Апр 29, 2013 1:44 pm | |
| Книгата на Пейн още не съм я чела, понеже уееко я прескочих така и минах нататък... Та понеже съвсем наскоро излезе и на американския пазар книгата на Куин и Блей и така яко съм я подхванала сега на английски... *потрива ръце от кеф* Засега е хипер интересно и за да не издавам нищо, просто ще ви кажа, че си струва чакането да излезе на български - за тези, които не са на "Ти" с английския де, а за мен лично си струваше чакането да излезе и на английски /предвид факта, че я чакам още от 2012 година... ;]]/ Та така, уникална книга, уникална поредица... Абе общо зето, обожавам си Братсвото и тва е... ^^ | |
|
| |
beliata4918 Новак
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Чет Окт 10, 2013 11:44 am | |
| кога излиза книга 10 за Тормент? | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| |
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Съб Окт 12, 2013 3:09 am | |
| - beliata4918 написа:
- кога излиза книга 10 за Тормент?
И аз нямам идея кога излиза Книгата на Тор, но мога да ти дам Линк към Форум, в който се превежда 11та книга (: Ако имаш желание, пиши ми ЛС и ще ти пратя линка (: | |
|
| |
matsa1978 Новак
Брой мнения : 5 Дата на регистриране : 17.10.2013 Местожителство : шумен
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Вто Окт 29, 2013 9:57 am | |
| Много ми хареса Неукротима любов. Също така съм изклюбително доволна ,че на Вишъс най-накрая му "светна пред очите" Той ми е някак фаворит ,заради всичките простотии ,дето ги измъдрува последните книги Аз пък съм от тези ,дето прескочи книга 8... Някак си така и не намерих желанието да я започна и може би е огромен пропуск от моя страна, но никога не е късно. Това, което ме издразни ,е ,че авторката твърде повърхностно и мимоходом споменава останалите братя, от първите книги, а за жените им пък въобще, освен Джейн . Аз съм си задръстена ,относно секса и Наклонностите на Куйн към хомо направо си ме отблъскват от героя | |
|
| |
Tami Moderator
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Вто Дек 10, 2013 8:28 am | |
| Дж.Р.Уорд - Братството на черния кинжалКнига 10Преродена любов
Издател: Ибис Година на издаване: 2013 Брой на страници: 572 Корици: Меки Език: Български
Антонация
Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.
В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.
Тормент е сломена сянка на воина, който някога е бил, след смъртта на своята обична Уелси. Върнат в Братството от себичен паднал ангел, той се бие с враговете си с безмилостно ожесточение. Когато насън вижда любимата си, затворена в студена и самотна пустош между двата свята, Тор се обръща към ангела Ласитър с молба да спаси починалата му любима. Но единственият начин това да се случи е Тор да забрави за нея и да обикне друга. Докато войната с лесърите бушува и един нов вампирски клан се домогва до трона на Слепия крал, Тор се лута между незаличимото минало и изпълненото с надежда бъдеще. Но може ли неговото сърце да превъзмогне всичко това и да донесе спасение за всички?
Ноуан, аристократка, родена в охолство, има тежка съдба. Отритната от семейството си преди много години, без близки и приятели, тя вече е никоя. Но за Тормент тя е единственият шанс за спасение…
| |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Сря Яну 08, 2014 12:34 pm | |
| Книгата за Тор е Невероятна! Честна дума. Адски много ми хареса. Най-после той успява да превъзмогне предишният си живот. Отделно Джон най-после успява да намери баланса между него и Хекс. Както и да преживее случилото се с Тор и Уелси. А цялата история с Ноуан и Тор и Дариъс... Трябва ми малко повече време да я осмисля... Защо точно Ноуан, така де Есен се затваря и иска да остане незабелязана... Не знам... А, пък Вени! За Куин има страхотна изненада вътре ) Ще те оставя ти да разбереш | |
|
| |
nedadel71 Новак
Брой мнения : 1 Дата на регистриране : 15.04.2013
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Сря Яну 08, 2014 3:38 pm | |
| Здравейте, Аз живея в Испания и няма как да си купя книгата от България. Знаете ли от къде мога да я намеря в електронен вариант? Edit: Кирилизатор | |
|
| |
karamel86 Новак
Брой мнения : 1 Дата на регистриране : 12.02.2014
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Сря Фев 12, 2014 3:25 pm | |
| Здравейте! Може ли някой да ми каже от къде мога да си закупя последните 2 книги в електронен вариянт?(не мога да ги взема на хартия понеже не съм в БГ ) Благодаря предварително! | |
|
| |
Tais Новак
Брой мнения : 6 Дата на регистриране : 10.02.2014
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Чет Фев 13, 2014 11:05 am | |
| Здравейте може ли да ми изпратите и на мен в електронен вариант книгата за Тор.Мерси предварително. Ако някой желае имам книгите в електронен вариант от 1 до 9 + пътеводителя. Успях да намеря и книгата за Куин и Блейк на български,но не искам да я чета преди тази за Тор. Всички книги са във формат pdf ,които ги иска да ми драсне ЛС. | |
|
| |
didi_fen4e Новак
Брой мнения : 1 Дата на регистриране : 16.02.2014
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Пон Фев 17, 2014 2:17 pm | |
| Здравейте може ли да ми изпратите книгата на Тор.Мерси предварително ! | |
|
| |
teri1995 Новак
Брой мнения : 1 Дата на регистриране : 06.04.2014
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Вто Апр 15, 2014 1:17 pm | |
| Може ли на мен някой да ми прати цялата поредица на емейл teri1995@abv.bgБлагодяря предварително | |
|
| |
Tami Moderator
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Нед Май 11, 2014 6:19 pm | |
| Дж.Р.Уорд - Братството на черния кинжалКнига 11Сбъдната любов
Издател: Ибис Година на издаване: 2014 Брой на страници: 592 Корици: Меки Език: Български
Антонация
Куин е свикнал да бъде сам. Отхвърлен от семейството си и отбягван от аристокрацията, той е намерил смисъл в съществуването си като безмилостен воин срещу Обществото на лесърите. Но животът му не е пълен. Дори когато перспективата да има свое собствено семейство изглежда възможна, той е вътрешно пуст, а сърцето му принадлежи на друг...
Блей, след години на несподелена любов, се отдръпва от Куин, който като че ли е намерил своята съвършена половинка в лицето на една Избраница и те скоро ще имат дете. На Блей му е трудно да си представи новата двойка заедно, но да построи живота си върху една напразна надежда, означава да рискува да разбият сърцето му…
Съдбата като че ли е отредила различни пътища за двамата воини и докато битката за трона става все по-ожесточена, Куин научава истинското значение на смелостта. И две сърца, на които е писано да бъдат заедно, най-накрая ще станат едно.
Последната промяна е направена от Tami на Нед Яну 18, 2015 8:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dessyhim Новак
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Нед Май 18, 2014 1:15 am | |
| Видях че има 12та книга. Някой има ли я на Български? Edit: Кирилизатор. | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Пет Юни 06, 2014 11:58 pm | |
| Така е, има 12та книга, която е (отново) за Рот и Бет и носи заглавието "The King". За съжаление обаче, "Ибис" все още не са я превели още, така че се съмнявам някой да я има на български, мила. Мисля, че ще трябва да почакаме издателството да я преведе от английски и тогава вече да се появи на бг и в електронен формат | |
|
| |
dessyhim Новак
| |
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд Вто Юни 17, 2014 1:04 am | |
| За нищо, надявам се и аз да я преведат по-бързо от издателството и да я пуснат на българския пазар А между другото, за тези от вас, които са на "ти" с английския, имам 12та книга в оригинал - ако някой поиска, нека ми пише ЛС и ще му я пратя | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд | |
| |
|
| |
| Братството на черния кинжал - Дж.Р.Уорд | |
|