| Как се чувствате в момента? | |
|
+8Вени Krisi Smile tali SumMer Renny717 Willow pLami. 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Сря Фев 16, 2011 11:22 pm | |
| Аз се чувствам много странно. Хем ме е яд, хем ми е криво, хем съм ядосана, хем съм превъзбудена, разнежена, заблеяна... изобщо не знам какво да чувствам. Няма край тоя цирк моя и това е. :@ От мен да знаете момичета, това да се занимаваш с момчета не е работа. Свалка, свалка, ама след третата седмица свалката вече ти омръзва, хлътнала си не до ушите, ми до корените на косата и ти се иска нещо поооовече от игрички, пък не го получаваш... А и момчетата са... върви ги разбери кога, какво и защо го искат. То не, че ние падаме по-долу, ама има хора, които са много неориентирани... Скапана работа. | |
|
| |
Светлана Новак
Брой мнения : 30 Дата на регистриране : 03.01.2011 Години : 30 Местожителство : Разград
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Нед Фев 20, 2011 9:57 pm | |
| Чувствам се ужасно!!! По дяволите! Как може да има такива съдисти?? Хората дори и със съзнание са отвратителни!!! Единственото нещо, което могат да направят е да рушат и да нараняват по-слабите, защото се имат за ВЕЛИКИ..!!! По дяволите, нали живеем в 21век... кой в днешно време гори муцуни на котки?? Е, явно има доста глупави хора, които си позволяват такива велики неща!! Това нормално ли е за един образован човек??? То първообитните хора не са правили такива неща!!! Как мислят тези хора??? КАК ЗАСПИВАТ ПРИ МИСЪЛТА, ЧЕ СА НАРАНИЛИ ЕДНО ЖИВОТИНЧЕЕЕ??? Въобще имат ли съвест???? МРАЗЯ ТЕЗИ ХОРААА!!! ЗА ТАЗИ СТОРЕНА ТРАВМА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА!!!! И отново тъпата ни държава нищо няма да направи на тези ГЛУПАЦИ, които заслужават да бъдат изгорени !!! | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Вто Мар 15, 2011 4:40 pm | |
| Депресиран.. да, точно така се чувствам.. веднага си пускам тука някаква тъпа музичка и се отдавам на депресията си... точка...
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Нед Апр 03, 2011 11:07 pm | |
| Тъпо. Лаптопа ми се развали, а тъкмо бях започнала да си превеждам една книга... Да не говорим, че всичко ми беше на него... | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Чет Апр 07, 2011 11:43 pm | |
| Мразя се, че съм такъв....
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Вто Апр 12, 2011 4:01 pm | |
|
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Вто Апр 12, 2011 10:21 pm | |
| Доволна от себе си . Уж успях да си науча и да свиря, а и утре имам няколко часа преди училище, за да прегледам отново урока и да си изсвиря 2, 3 пъти нещата по пиано... | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
| |
| |
Вени Администратор
| |
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Пет Юли 15, 2011 6:42 pm | |
|
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Съб Юли 16, 2011 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Пет Авг 26, 2011 7:38 pm | |
| Малко съм тъжна, леко скучно ми е, но до утре се надявам да ми мине. | |
|
| |
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Пет Авг 26, 2011 8:39 pm | |
| Разочарована и наранена, но все пак на кого му пука? ;D | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
| |
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? Нед Апр 14, 2013 9:12 pm | |
| Тъжна съм... Много, много тъжна и обезсърчена, невярваща в себе си и т.н и т.н | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как се чувствате в момента? | |
| |
|
| |
| Как се чувствате в момента? | |
|