Изтегли късметче
Similar topics
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Песен за момента
5 posters
Луди глави :: Общ форум :: Музика
Страница 1 от 1
Песен за момента
Заглавието на темата говори само за себе си. Случило се е да чуете или случайно да намерите из youtube, vbox и пр., някоя песен, която да ви е харесала много. Не знаете защо, но наистина за момента ви... кефи. Е, качете я тук, може пък да хареса и на другите. :;)2:
П.п: Само аз ли намирам за супер секси, чернокож мъж, облечен в бяло :wasntme: ?
П.п: Само аз ли намирам за супер секси, чернокож мъж, облечен в бяло :wasntme: ?
Re: Песен за момента
Вени, темата е супер! И аз мисля, че чернокож в бяло е много, ама много секси! :wasntme: Обаче имам един въпрос - това е Пи Диди, нали? Вече се нарича Diddy Dirty Money, така ли? Искам да кажа - отначало беше Puff Daddy, след това P Diddy а сега така? Тоя колко пъти ще си сменя името? Или аз отново съм се заблудила?
Иначе за песните - в момента има една, която много ми харесва. Тя е... Ами всъщност е малко глупава... Но се разсмивам докато гледам клипа:
П.П. Всичките 12 MC всъщност ги играе един човек - Chorus Guy. То си се вижда де, ама аз зацепих чак преди два дни... :uhhhh:
Иначе за песните - в момента има една, която много ми харесва. Тя е... Ами всъщност е малко глупава... Но се разсмивам докато гледам клипа:
П.П. Всичките 12 MC всъщност ги играе един човек - Chorus Guy. То си се вижда де, ама аз зацепих чак преди два дни... :uhhhh:
Както може да се очаква, за отново си харесах една песен с як бас и много секси :inlove: , черен, рапиращ актьор.
Във Вбокс не влизам. В Ютуб рядко, като съм на кеф. Но седмица без компютър, като седнах не съм си и помисляла за тях :haha: Ако намеря нещо ще го постна, въпреки, че моята музика не е особно харесвана, поне тук. И само аз ли не си падам по чернокожи рапъри? :whatafack:
Това е един от участниците в America's got talent. Казва се Кас Хейли и песента, коята изпълнява е на The Police - Walking On The Moon. Лично на мен ми харесва повече неговото изпълнение, а има и много интересен глас:
Случайно попаднах на тази песен и взе, че ми хареса. Различава се от музиката която по принцип слушам, но има хубав бас. А и певицата има як глас.
Вени, песента ти ми допадна, хубава е и наистина баса е страшен А аз тая вечер бях излезнала в махалата с приятели и седнахме накрая на едни люлки. Взех телефона на приятелка и оттам слушах песни.. Но последно слушах тази, на която давам линк сега (: Леко се люшках на люлката, като си я пеех тихо и гледах небето, мислейки за любимия човек... Беше ми много хубаво, макар че песента е тъжна...
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Песента е кавър, който принадлежи на Lisa Scinta на песента Airplanes (на B.o.B и Hayley Williams). Много ми харесва нейния вариант (на Lisa Scinta) , вярно че мелодията е доста изменена. Но и като балада страшно ми харесва , да не кажа повече от оригинала. А пък и Лиса има много мек глас подходящ за нейния кавър. Не знам , но на мен много ми хареса...В момента не мога да спра да си я свиря и да пея...
B.o.B. - Airplanes featuring Hayley Williams (cover) by Lisa Scinta
B.o.B. - Airplanes featuring Hayley Williams (cover) by Lisa Scinta
JaniTo- Художник
- Брой мнения : 48
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 28
Местожителство : Варна
Луди глави :: Общ форум :: Музика
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais