| Пише ми се РП.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Вто Юли 20, 2010 5:23 pm | |
| Аз, даже вече те и намесих :haha: | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Чет Юли 22, 2010 4:03 pm | |
| Хей, виждам, че пишете в бара - може ли да се присъединя? :oops: | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Чет Юли 22, 2010 4:04 pm | |
| Естествено, че да! Ще стане по-забавно | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Чет Юли 22, 2010 4:13 pm | |
| Ок, ей сега ще пиша :cute: | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Чет Юли 22, 2010 4:28 pm | |
| Хора, нещо изгубих желание да играя. Включвайте от време на време моята героиня или направете така че да се скара с Марк и да се махне. Както прецените. Приятна игра | |
|
| |
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Чет Юли 22, 2010 4:34 pm | |
| Да и на мен не ми се играе вече :) | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пет Юли 23, 2010 1:30 pm | |
| На кой му се пише с Александра или Крисчън? Насреща съм и много ми се играе. Който е съгласен, само да пише. Ще се разберем и почваме :happy: | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пет Юли 23, 2010 10:39 pm | |
| Хора, искате ли да си направим една четворна игра? Предния път се отказах бързо бързо, но сега ми се играе страшно много. Предлагам да пишем в Началото на града. | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пет Юли 23, 2010 10:44 pm | |
| Аз съм съгласна - тъкмо пристигам от път и съм малко уморена, но ентусиазирана да пиша... :cute:
Последната промяна е направена от Krisi на Чет Юли 29, 2010 6:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Съб Юли 24, 2010 2:27 pm | |
| Прочетох, писах и на Вени, тя ми каза да пиша тук. Ето пиша, кой ме иска в историята си? :haha: | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Съб Юли 24, 2010 2:36 pm | |
| Ако си съгласна, предлагам ти да пишем двете, но с второстепенния ми герой - Крисчън. Ако си съгласна, да се срещнем в парка на града. | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Съб Юли 24, 2010 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Съб Юли 24, 2010 3:23 pm | |
| Историята ти е в темата за парка. Спокойно, наред си е всичко с нея. Дори ти отговорих. Сега си ти наред :;)2: | |
|
| |
JaniTo Художник
Брой мнения : 48 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пон Юли 26, 2010 9:48 pm | |
| Здравейте, туко що си направих герой и питам някой желаещ има ли? | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пон Юли 26, 2010 10:39 pm | |
| То желаещи винаги ще се намерят, но проблемът е, че в момента героите на всички ни са се замесили един с друг и няма как да се вмъкнеш и ти. Предлагам ти да изчакаш малко, за да може героинята ми да стане лоша и ще станат нещо като приятелска, зла тройка - Дерек, Меган и Александра. Дано имаш търпение. Иначе няма как. Освен, ако не играете двете със Сияна. Тя също иска да играе. Разберете се тук с нея. :;)2: | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Вто Юли 27, 2010 11:27 pm | |
| Момичета, вече сте 3. Съвсем спокойно може да се разберете и да ираете РП. Трябва само да се засечете, което не е трудно, стига да си имате скайповете.
П.п: Говоря за Smile, JaniTo и ChrisS** | |
|
| |
Smile Художник
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Сря Юли 28, 2010 11:36 pm | |
| Жанито ще пише след седмица. В темата, която направих може да се включи някой, за да ме упъти към тоя тъп магазин за животни :haha: | |
|
| |
ChrisS** Новак
Брой мнения : 3 Дата на регистриране : 26.07.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Съб Юли 31, 2010 9:29 pm | |
| Може ли и аз да участвам? Моята геройня е Ева.Не съм запозната какво точно правите,но ми се иска да участвам!!! | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Съб Юли 31, 2010 10:18 pm | |
| Модератор: ChrisS**, не знам дали си видяла надписа Точно под логото на форума... Мислех, че е написано достатъчно ясно там. Игрите на Роул плей ще се пишат в другия раздел - "Роуплей НОВИ" (: Ще те помоля да пишеш там. Ако искаш, мога да ти обясня защо, както обясних и на Smile, но ми пиши ЛС за тази цел, за да не се спами във форума :;)2: | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пон Авг 16, 2010 3:49 pm | |
| Ей Криси, играе ли ти се? С Алекс и Дерек? Или пък може и Тери и Крисчън... както кажеш. Не ме бърка. | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пон Авг 16, 2010 4:12 pm | |
| Ама като кой герой? Да знам как да се настройвам и ако може да ме просветлите в разговора си, че аз погледнах. Висях, че Сам е помолила Тери да я превърне. Това ли е главното? И последен въпрос... И трите ли ще играем, че в такъв случай може да станат 6 героя :happy: | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пон Авг 16, 2010 4:24 pm | |
| Аз съм навита принципно, ама Крис май я нама сега. Е, като се съберем поне ще включим и шестимата героя и ще е забавно! :hei: | |
|
| |
ChrisS** Новак
Брой мнения : 3 Дата на регистриране : 26.07.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. Пет Сеп 03, 2010 7:13 pm | |
| Хей и аз искам да почна да играя.Ще ме включите ли? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Пише ми се РП.. | |
| |
|