Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Култови любими реплики | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozza93 Moderator
Брой мнения : 14 Дата на регистриране : 19.07.2010 Години : 31
| Заглавие: Култови любими реплики Чет Юли 22, 2010 9:22 am | |
| Тук може да споделите кои са любимите ви реплики от филми и съответно от кой филм.Може да са такива,които са Ви разплаквали,или такива,които са Ви разсмивали.Вие сте... | |
| | | rozza93 Moderator
Брой мнения : 14 Дата на регистриране : 19.07.2010 Години : 31
| Заглавие: Re: Култови любими реплики Чет Юли 22, 2010 9:27 am | |
| Наскоро гледах ,,Fame" и тази реплика на ученичка,която се яви с нея за прием в училището,ми направи страшно силно впечатление и много ми хареса!
My theory is that when parents get divorced, they're given some kind of a handout. When my parents told me that they were splitting, they told me three things. One, "It's not your fault. " Two, "It's not your fault. " And three, "It's not your fault. " Problem is, I don't buy it.No kid does. I've seen the pictures of when you got married. When you were good-looking, and you smiled at each other. Hell, when you even just looked at each other. So what happened between then and now? Me. I... I came along, and I made you tired and cranky and anxious and I made you lose your hair and gain 20 extra pounds and... Somewhere in all of that, I...You stopped loving each other. So I have my own idea for a handout. Next time tell me, "One, happiness is hard." "Two, don't make the same mistakes we did. "And three, okay, so maybe it is your fault a little. " You want me to be honest? You go first.
| |
| | | Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| | | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Култови любими реплики Пон Авг 30, 2010 6:25 pm | |
| И аз имам доста, сега се сещам за няколко: A Walk To Remeber (Незабравимата): - Любовта е като вятъра - не можеш да я видиш, но можеш да я усетиш.
- Съжалявам, че не видя своето чудо... - Направи го. Това беше ти. Prince Of Persia: Sands of time - Тогава как си итанал принц? - Един ден кралят дойде на пазара. И той... Не знам, той... Той ме откри. Той ме взе, даде ми семейство, даде ми дом... Това е което гледаш е походката на мъж, който току-що е изгубил всичко.
- Тамина, чуваш ли ме? (Тамина се прави на припаднала, и когато Дастан се надвесва над нея, тя го удря по главата. Дастан губи съзнание) - Да, Дастан, чувам те.
- Не ми се подигравайте, принце. - Не мисля, че се познаваме достатъчно добре за да ви се подигравам. Но нямам търпение да дойте денят, в който ще можем. Има и една реплика от постера на филма Достатъчно (Дженифър Лопес): Самозащитата не е убийство. Също така харесвам и цитатът, който е постнала rozza93, и по-специално една част: You wan't me to be honnest? You go fusrt. Сгурна съм, че има и още, но когато си спомня, ще пиша пак | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Култови любими реплики | |
| |
| | | | Култови любими реплики | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |