Poll | | Какво е любимото ви занимание? | Да спортувам | | 16% | [ 8 ] | Да разглеждам в интернет | | 8% | [ 4 ] | Да мързелувам | | 6% | [ 3 ] | Да чета книги | | 53% | [ 26 ] | Да гледам филми | | 8% | [ 4 ] | Нямам любимо занимание | | 8% | [ 4 ] |
| Общо гласове : 49 |
|
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Вярвате ли в извънземни? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Вярвате ли в извънземни? Пет Юли 23, 2010 2:26 pm | |
| Виждали ли сте извънземни, вярвате ли в съществуването им, имали ли сте контакт с тях :haha:
Аз се запознах с 1 извънземно вечерта на балкона. Дори му харесах и остана да живее у нас. Разбира се, само аз мога да го видя, на мен ми има най-много доверие. Дори ми сподели мисията си на Земята, но му обещах да не казвам :haha: Колко хубаво щеше да е, ако беше реалност..
Предолагам има и други същества в необятния космос. Не може да сме единствените, би било жалко.
Как си представяте извънземното? Зелено лилипутче с антенки и 4 очи? :suuun: | |
| | | DeadReaper Ентусиаст
Брой мнения : 224 Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Вярвате ли в извънземни? Чет Авг 05, 2010 12:34 pm | |
| Невъзможно е да сме сами в космоса. Замислете се може ли само една планета да е със атмосфера. Извънземните ще са подобни на нас, но по-развити технологично в сравнение с нас. | |
| | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Вярвате ли в извънземни? Чет Авг 05, 2010 1:08 pm | |
| Аз пък не мисля че може и да не са по-разнвити. Може пак да са хора, може и да са мутанти.. никой не знае, пък и колкото по-молко знаеш толкова си по-добре. Естествено невъзможно е при положение че има милиони галактики, планети, звезди, системи и ние да сме едниствени, не сме толкова уникални (: | |
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Вярвате ли в извънземни? Пет Авг 06, 2010 12:05 am | |
| Все пак забележи колко бавно се развива нащия свят. Всичко става със закъснител. Затовя смятам, че "другите" ще са по-развити от нас. Може да са наистина мутанти, но не смятам, че ще има толкова много различия. Би трябвало даже да са повече приликите. Само ще ми е интересно при посещението им как ще реагира човечеството. | |
| | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Вярвате ли в извънземни? Пет Авг 06, 2010 6:23 pm | |
| Аз мисля че колкото по-неразвити сме толкова по-добре. Защо ни е да търсим нещо в чието съществуване дори не сме сигурни, а намирайки го дори не знаем дали то няма да ни счита за свой враг и да опита да ни унищожи. Вярвам, че щом до сега никой не е намерил никого така трябва да бъде, а да не говорим че ОСОБЕНО пък с компютрите хората много увреждат съзнанието си и накрая може да започнем да виждаме извънземни без действително да сме ги открили :D | |
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Вярвате ли в извънземни? Пет Авг 06, 2010 10:29 pm | |
| :D Аз пък съм на обратното мнение. По-добре да намерим извънземните. Може да се поучим както ние от тях така и те от нас. Все пак ще бъдем различни, само остава да се разберем какво искаме да кажем.
За това дали съществуват извънземни вероятността е много голяма, затова можем да бъдем сигурни че те съществуват. А вече дали ще бъдем съзници или врагове зависи само от как ще постъпи човечеството. Ако още в началото си кажем " Добре, те са извънземни значи са ни врагове." - то веднагически ще се провалят всякакви проби за съюз. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вярвате ли в извънземни? | |
| |
| | | | Вярвате ли в извънземни? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |