| Чат и лафче | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Lаna Новак
Брой мнения : 8 Дата на регистриране : 25.06.2010
| Заглавие: Чат и лафче Пет Юни 25, 2010 9:59 pm | |
| Здравейте на всички. Как сте днес? | |
|
| |
pLami. Фотограф
Брой мнения : 88 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Varna
| |
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Чат и лафче Пон Юли 05, 2010 8:11 pm | |
| Бройте и мен към групата на тези, които са добре... (колкото добре може да бъде един леко луд човек :haha: ) | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Юли 14, 2010 12:58 pm | |
| Здравейте дами Как сте днес? | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Юли 14, 2010 1:16 pm | |
| Аз съм супер. Похапвам (както обикновено) :haha: и се смея на Бай Шиле. Ти как си? | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Юли 14, 2010 1:26 pm | |
| И аз съм добре. Аз пък се смея на Приятели. В момента съм на трети сезон (прескочих втори, понеже съм го гледала 300 пъти : ) | |
|
| |
Вени Администратор
| |
| |
Renny717 Писател
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Юли 14, 2010 1:49 pm | |
| Мдам, луда съм по Приятелтие.. Иначе съм хващала епизоди ан Кости по БТВ синема и също ми хареса. Интересно ми е дали накрая Бут (май така се казваше) и Бренан ще се съберат накрая... Трябва да си дръпна и този сериал... :haha: Иначе щом приключа Приятели започвам отново със Свръхестествено :haha: Ето този сериал никога няма да ми омръзне :suuun: | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Юли 14, 2010 7:40 pm | |
| И аз се надявам Буут и Темперанс накрая да се съберат :inlove: , но за момента няма нищо подобно. И въпреки всичко се радвам много, защото стават все по-близки и по-близки, което е хубаво. Дори се целунаха във 2-ри сезон :happy: (макар и целувка да беше като едон вид подкуп, но все пак си беше целувка). А за Свръхестествено, признавам си, че не съм гледала нито една серия. Но не мисля и да го гледам. Падам си по по-несвръхестествените филми и сериали. | |
|
| |
Renny717 Писател
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Вто Авг 10, 2010 7:21 pm | |
| Хорааа, някой на линия? :think: | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Чат и лафче Вто Авг 10, 2010 7:23 pm | |
| | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Съб Авг 14, 2010 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Авг 18, 2010 1:21 pm | |
| Момичета, които сте на линия в момента. Сами виждате, че тапета на форума е сменен. Ще ми бъде от полза, ако се съберем тук и обсъдим малко, тази бих казала неотложна тема, защото наистина ми писна от онези неприятни прозорци. Е, надявам се да видите, че в Игри има ново мнение и да влезете в Чат и Лафче, за да поговорим. | |
|
| |
Renny717 Писател
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Авг 18, 2010 1:25 pm | |
| На мен лично сегашният тапет ми допада. По-различен е, интересен, просот трябва време да се свикне с промените, но мисля, че е много добър. | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Чат и лафче Сря Авг 18, 2010 1:28 pm | |
| Моето лично мнение е, че не е кой знае какво и не ми харесва много много, но за сега е добре като нещо временно. Ще оставя темата отворена и нека всеки който види какво обсъждаме тук, да пише. Мога да удовлетворя желанията ви само, ако ги знам. Ето защо, моля, пишете, за да ги разбера. | |
|
| |
Renny717 Писател
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Чат и лафче Чет Авг 19, 2010 9:19 pm | |
| На мен ми харесва сегашният скин който си сложила. Не е кой знае колко различен от стария и лесно се ориентираш с новите мнения и т.н.. Аз лично предпочитам, ако скина да се сменя отново, да е с тъмен фон. | |
|
| |
tali VIP
Брой мнения : 113 Дата на регистриране : 27.06.2010 Години : 26 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Чат и лафче Пет Авг 20, 2010 11:26 am | |
| И на мен ми харесва. Малко ще ми е трудно да свикна, че имам чувството, че съм в нов форум :haha: . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Чат и лафче | |
| |
|
| |
| Чат и лафче | |
|