Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: ЗАПИТВАНЕ Сря Юли 28, 2010 6:56 pm | |
| Тъй като е очевидно че няма как да се включите в нашето РП, защото вече сме доста напред с материала, не сте запознати с всичките ни идеи, вече сме се разбрали какво ще се случи, за това решихме да ви предложим нещо и да разберем вашето мнение. Предложението ни е: Ще направя нов раздел с РП за вас и ние 4-те: Аз, Криси, (със сигърност) Рени и Веси (ако им се занимава), ще пишем там с вас, с нови герои, колкото да си започнете играта, а може и да продължат някои от нас, не се знае. Помислете добре върху предложението ми и кажете какви са отговорите ви, но моля да бъде по-скоро, защото след 4 дни няма да съм с достъп до интернет и няма да мога да изпълня бързо предложението си, ако се съгласите. | |
|
JaniTo Художник
Брой мнения : 48 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: ЗАПИТВАНЕ Сря Юли 28, 2010 10:54 pm | |
| Да, съгласна съм , но ние вече тръгнахме да пишем .Ще видим да вкараме и другите...пък и утре заминавам и няма да ме има около 12 дена връщам се само за 4 и пак... | |
|
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: ЗАПИТВАНЕ Чет Юли 29, 2010 1:17 pm | |
| И аз съм съгласна ... предполагам че ще си кисна у нас цяло лято така че съм на разположение :) | |
|