Новото момиче Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Луди глави

Ех зима, бяла и студена зима... за кратко си замина и пак дойде

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Изтегли късметче
Poll
Какво е любимото ви занимание?
 Да спортувам
 Да разглеждам в интернет
 Да мързелувам
 Да чета книги
 Да гледам филми
 Нямам любимо занимание
Вижте резултатите
Top posters
Вени (1304)
Новото момиче I_vote_lcapНовото момиче I_voting_barНовото момиче I_vote_rcap 
Dark_Red_Rose (1288)
Krisi (521)
Renny717 (514)
Tami (482)
Stacey:) (478)
Smile (231)
DeadReaper (224)
elinora97 (153)
tali (113)
Latest topics
» Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
Новото момиче Icon_minitimeНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
Новото момиче Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Земята
Лунен календар
CURRENT MOON
Общ брой посетители
Free web counter
Брояч на знамена
Flag Counter
Времето

Новото момиче

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Smile
Художник
Smile

Брой мнения : 231
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 28
Местожителство : Варна

Информация за РПГ
Име: Аманда

Земя и титла на героя
: сестра, но те не се познават

Други герои
:

Новото момиче Empty
ПисанеЗаглавие: Новото момиче   Новото момиче Icon_minitimeСря Юли 28, 2010 10:45 pm

Мелинда.
Вече от сигурно седмица живеем в новата си къща. Запознах се само с един човек, а и той не ми обръща особено внимание. Ще ми се дните, прекарани тук да са по-интересни. В началото излизах, но в последните 2-3 дена си седя само у нас. Почистих си стаята от мръсотията, която беше събрала пред годините. Подредих мебелите по свой вкус, някои ги махнах, други добавих. Мама ми помогна в боядисването на стените - млечно оранжеви. Сложихме и ефирни завеси в тон с боята. Килим нямаше, но пък паркета лъсна. Подредих си плюшените играчки и книгите по рафтовете. Моето място стана много уютно - и за горещите дни, и за хладните нощи. Можех да стоя тук с месеци...

Последния път, като търсех магазин попаднах на едно много сладко малко кученце. То ме последва до нас и помолих мама да го задържим. Обещах и да се грижа за него, а и вече бях голяма - трябваше да поема някаква отговорност. След дълго мрънкане тя се пречупи и ми разреши да си го гледам. Учудващо - животинчето не правеше бели, беше кротко и послушно. Кръстих го Мери. С него прекарвах скучните дни.

Днес времето е хубаво и решавам да изляза на дълга разходка с новата придобивка. Нали уж животните привличали внимание - да видим до колко е така. Вързвам каишката на Мери и излизаме навън. Дали да тръгна към парка, или към някоя нова посока? В далечината виждам силует. Май е женски. Ето повод да си намеря нова приятелка - ще я попитам накъде да тръгна, за да стигна.. все ще измисля по пътя къде ще ходя.

-Здравей. - усмихнах се на непознатото момиче. - Нова съм тук. Случайно да знаеш някой магазин за домашни любимци?- новата ме гледа странно. Май не е много приятелски настроена към новите запознанства. А изглежда симпатична..
Върнете се в началото Go down
http://4fun.newstarforum.com/
JaniTo
Художник
JaniTo

Брой мнения : 48

Новото момиче Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новото момиче   Новото момиче Icon_minitimeСря Юли 28, 2010 11:18 pm

Излязох навън за малко, не ми се стоеше цял ден вкъщи . Тъгнах надолу по улиците безцелно. Трябваше и да разгледам града все пак , да видя как се беше променил с годините...
Вървях надолу до като не ме спря едно момиче. Беше заедно с куче. Боже , кокло мразех животните!
-Здравей. - каза тя и ми се усмихна.- Нова съм тук. Случайно да знаеш някой магазин за домашни любимци?
Усетих се че я оглеждам странно." Ха, ко си мисли таз , да не съм й бюро справки.Добре Мег, просто човек , няма да я изядеш за едното нищо. Бъди мила - хаха - добре де постарай се да бъдеш мила". Усмихнах се и проговорих :
- Здравей - казах само и гадното и псе взе да ме лае...- и аз съм от вчера в града и не мога да те ориентирам - казах без да обръщам внимание на животното. Докато тя се опитваше да го успокоява му се озъбих и то веднага млъкна. Противни същества...
-Съжелявам - каза тя...
- Нищо. Беше ми приятно...- казах й . "Боже каква лъжкиня... " Опитах се да се отърва по-бързо от нея. Обърнах се бързо и продължих надолу по улицата. Но тя ме повика :
- Чакай...
Smile
Художник
Smile

Брой мнения : 231

Информация за РПГ
Име: Аманда

Земя и титла на героя
: сестра, но те не се познават

Други герои
:

Новото момиче Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новото момиче   Новото момиче Icon_minitimeСря Юли 28, 2010 11:34 pm

Непозната наистина беше странна. Усетих, че не ме харесва. Кучето ми започна да я лае. Без никаква причина!? Явно има нещо в нея, за което не подозирах. Знаех, че не бях единствената нова тук, момичето беше като мен. Не можа да ме опъти към магазина, който търсех.

-Беше ми приятно. - тук определено послъга. На кой му е приятно да те лае нечие куче, да те спират непознати и да ти задават въпроси, на които не можеш да отговориш. Тя се обърна с гръб към мен и продължи надолу по улицата.
-Чакай - изкрещях аз. Дори се учудих откъде го изкарах тоя глас. - Искаш ли да дойдеш с мен да потърсим заедно магазина?
-Имам си работа, нямам време за разходки! - изсъска ми грубо тя.
-Съжалявам, мога ли да помогна?
-По-добре не се меси.
-Между другото, казвам се Мелинда, викай ми Мел на кратко. А това е кучето ми Мери. - усмихнах се и взех животинчето в ръце. Поех едната му лапичка, все едно помахва за здравей на новата си приятелка. Ако можех да нарека това момиче приятелка.. държеше се грубо. - Приятно ни е да се запознаем.
-Да, да.. Мег.. чао.. - забърза надолу
-Чакай! - отново я спрях. - наблизо ли живееш? Може да излезем някой път.
-Ха, ха.. съмнявам се.. не си падам по разходкте.

Това момиче определено не ми хареса. От нея лъхаше на негативна енергия. Аз тръгнах нагоре по улицата, не исках да се засичам повече с Мег. С повечко късмет щях да намеря някой, който да ме упъти и да се държи по-мило с мен.

В този момент каишката на кучето ми се скъса и то побягна надолу към новата.
http://4fun.newstarforum.com/
Sponsored content

Новото момиче Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новото момиче   Новото момиче Icon_minitime

Новото момиче
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Луди глави :: Архив :: Общ архив-
Идете на: