Аве идиот такъв. Къде си ми тръгнал да пиеш !? Я земи се стегни. От твоята страничка (така да го кажа) разбрах че си човек против пиенето и пушенето. Нали съм прав !? Я вземи се стегни малко. Какви са тея работи от теб? :whatafack:
Изслушай това и се успокой. Животът си е гаден и без да го мислиш. Затова усмихни се и приемай всичко с усмивка на уста!
Аз съм зуека или стефан, между другото... :cute:
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю Земя и титла на героя: Морилерия Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Стефане! НЕ сме пили толкова ?! ... Вярно, че съм против, ама не се поддавам на тези влияния... вярно боля ме главата на сутринта! НО съм силно против пиенето и пушенето!
И защо ли си мисля, че се познаваме лично? :think:
Светлана Новак
Брой мнения : 30 Дата на регистриране : 03.01.2011 Години : 30 Местожителство : Разград
Само за последния ден съм я изслушала най-малко 150 пъти :yahooo: . Научих й текста наизуст и не спирам да си я тананикам. А да не говоря, че побърквам наще вече :haha:
Like fire and rain You can drive me insane But I can't stay mad at you for anything We're Venus and Mars We're like different stars But you're the harmony to every song I sing And I wouldn't change a thing! :musik:
Светлана Новак
Брой мнения : 30 Дата на регистриране : 03.01.2011 Години : 30 Местожителство : Разград
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Яну 27, 2011 3:11 pm
Jimi Hendrix -Hey Joe :yahooo: :hei:
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю Земя и титла на героя: Морилерия Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име: Земя и титла на героя: Други герои:
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Фев 03, 2011 9:17 pm
Много хубава и разчувстваща песен.. Наистина може да те трогне. (: Спомням си, че със сигурност някой я беше качил пак в тази тема, мисля че беше Рени, но съм забравила и не съм сигурна... *blush* Та, текста наистина ме подсеща за един доста специален за мен човек и как Той ме кара да се чувствам, въпреки че е далеч... :cute: Не съм влюбена, сега да не си помислите нещо, просто си казвам как песента ме кара да се чувствам [[:
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Фев 03, 2011 10:37 pm
Хехе, Криси, наистина аз я бях качвала и наистина песента е невероятна. Мен лично ме подсеща за много неща, а историята, която стои зад песента е покъртителна (песента е написана за племенничката на изпълнителите, която е починала от рак, ако не се лъжа).
И за да не е спам или нещо подобно, ето това слушам аз:
Знам, че на някои ще им се стори глупава, но на мен ми е адски забавна и страшно се зарибих... Забавна е!
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Фев 03, 2011 10:59 pm
Уау, Рени - това за историята зад песента не го знаех... Но наистина е невероятна Относно твоята песен - пак улучи... :haha: В училище толкова се базикахме с нея с една приятелка, която ми разказваше как всеки път като пуснела Сити и все нея давали.. :haha: Чак си я качих на тела и й я пусках на базик, наистина мн забавна песничка... :haha: Направо кърти, зарибявка ще..! : xD Рени, нещо си мисля, че вкуса ни за музика (Или поне някои песни де) се препокрива д/г - пускаш все песни, които ме кефят.. ;д
Та, да не си спамя в раздела ( :haha: ), ето тази песен слушам сега:
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Фев 03, 2011 11:05 pm
Ми то с какъвто се събереш такъв ставаш... Шегувам се, радвам се, че си допадаме в този аспект
От смешната песен минах на тази:
Невероятна песен на Бруно Марс. Другите му песни като че ли не ми допадат толкова, но тази е просто невероятна. Текста е уникален
Dark_Red_Rose Moderator
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Пет Фев 04, 2011 3:33 pm
:) Една хубава песен!
Renny717 Писател
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория Други герои: Аувреа Кал и Баел
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Чет Фев 24, 2011 8:30 pm
"Ужасна класика", вероятно ще си кажете вие, но аз лично харесвам изключително много песента. Всичко започна с това, че госпожата ми по пиано ми даде да свиря точно това произведение, което красивата Хейли пее по един невероятен начин . И ми каза да науча мелодията на песента и да си я тананикам за забавление и по-голямо спокойствие по време на свирене. Научих мелодията, но се запалих страшно много и научих и текст и всичко и сега не спирам да я пея в училище . Добре, че поне мога да пея, че горките хорица ще си умрат .
Dark_Red_Rose Moderator
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Сря Мар 09, 2011 5:29 am
"I’m so lonely, broken angel I’m so lonely, listen to my heart
من … دوست دارم به چشمِ من …گریه نده نه نمیتونم بدونِ تو … حالم بده
I’m so lonely, broken angel I’m so lonely, listen to my heart
One n’ only, broken angel Come n’ save me, before I fall apart
تو هر جا که باشی…کنارتم تا آخرش…دیوونتم تو…تو نمیدونی که جونمی….برگرد پیشم
One n’ only, broken angel Come n’ save, before I fall apart
لالا لیلی…لالا لیلی….لالا لالالا
One n’ only, broken angel Come n’ save, before I fall apart"
DeadReaper Ентусиаст
Брой мнения : 224 Дата на регистриране : 04.08.2010
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Сря Мар 09, 2011 11:44 am
Поздравче за всички, без изключения. И въпреки че е метъл групата, песента е балaда
Dark_Red_Rose Moderator
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Нед Мар 13, 2011 8:24 am
You don't know how you met me You don't know why, you cant turn around and say good-bye All you know is when i'm with you I make you free And swim through your veins like a fish in the sea I'm singing....
Follow me Everything is alright I'll be the one to tuck you in at night And if you want to leave I can guarantee You won't find nobody else like me
And I worry 'bout the ring you wear Cause as long as no one knows That nobody can care Your fellin guilty And I'm well aware But you don't look ashamed And baby I'm not scared Im singin...
Follow me Everything is alright I'll be the one to tuck you in at night And if you want to leave I can guarantee You won't find nobody else like me
Won't give you money I can't give you the sky It better off if you don't ask why I'm not the reason that you go stranded We'll be alright if you don't ask me to stay
You don't know how you met me You don't know why, you cant turn around and say good-bye All you know is when im with you I make you free And swim through your veins like a fish in the sea I'm singing....
Follow me Everything is alright I'll be the one to tuck you in at night And if you want to leave I can guarantee You won't find nobody else like me!
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия Други герои: Велсана и Керамолия
Заглавие: Re: Какво слушате в момента? Пет Мар 18, 2011 2:28 pm