Началото на града Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ех зима, бяла и студена зима... за кратко си замина и пак дойде

ИндексИндекс  PortalPortal  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Изтегли късметче
Poll
Какво е любимото ви занимание?
 Да спортувам
 Да разглеждам в интернет
 Да мързелувам
 Да чета книги
 Да гледам филми
 Нямам любимо занимание
Вижте резултатите
Similar topics
Top posters
Вени (1304)
Началото на града Vote_lcapНачалото на града Voting_barНачалото на града Vote_rcap 
Dark_Red_Rose (1288)
Началото на града Vote_lcapНачалото на града Voting_barНачалото на града Vote_rcap 
Krisi (521)
Renny717 (514)
Tami (482)
Stacey:) (478)
Smile (231)
DeadReaper (224)
elinora97 (153)
tali (113)
Latest topics
» Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
Началото на града Icon_minitimeНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
Началото на града Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Земята
Лунен календар
CURRENT MOON
Общ брой посетители
Free web counter
Брояч на знамена
Flag Counter
Времето

Началото на града

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Вени
Администратор
Администратор
Вени

Брой мнения : 1304
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 31
Местожителство : Плевен

Информация за РПГ
Име: Кандариамма

Земя и титла на героя
: Ветелха на Луданория

Други герои
: Аувреа Кал и Баел

Началото на града Empty
ПисанеЗаглавие: Началото на града   Началото на града Icon_minitimeЧет Юли 29, 2010 5:54 pm

Преди къщите и населените места в града, в началото имаше Табела с името му, а зад табелата се простираше зелена поляна...

Началото на града Dsc03400

Разяснение: Тук свободно може да се пише РП.
Върнете се в началото Go down
https://ludiglavi.bulgarianforum.net
Krisi
Модератор
Модератор
Krisi

Брой мнения : 521
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

Началото на града Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Началото на града   Началото на града Icon_minitimeЧет Юли 29, 2010 6:06 pm

JaniTo написа:
Е, ето ме и мен. Най-сетне събрах сили и се върнах отново в този град. Вече ми беше писнало от глупавото Колорадо и глупавия Денвър. Не бях идвала тук от около 60 години. 60 години през които милиони пъти съм се замисляла за тогаващните времена...
Честно казано от хората живеещи в този град сега , не познавам абсолютно никого. Или поне така си мислех...Но въобще нямах и намерение да се запознавам с някого . Може би някоя по- дълга авантюра би ми се отразила добре, но припомняйки си последния път не исках да тръгвам по същия път отново...
Надявам се да прекарам няколко спокойни години тук , докато отново се наложеше да се преместя...
Smile
Художник
Smile

Брой мнения : 231
Години : 28
Местожителство : Варна

Информация за РПГ
Име: Аманда

Земя и титла на героя
: сестра, но те не се познават

Други герои
:

Началото на града Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Началото на града   Началото на града Icon_minitimeЧет Юли 29, 2010 6:27 pm

Тази сутрин татко отиваше в звукозаписното си студио. Аз обожавах да седя там и да слушам как другите пеят и свирят. Понякога дори пооправях песните им, така че да се харесат на един млад слушател.

Станах рано и се приготвих навреме, а след това помолих баща си да отида с него. Нямаше какво да правя са вкъщи, с навлека - сестра ми. Татко се съгласи да ме вземе, понеже знаеше за увлечението ми по музиката. В новото студио не бях ходил. Нямах търпение да отида и дори от вълнение пропуснах закуската.

Време беше за тръгване. Баща ми мина през кухнята, за да си вземе ключовете. Те седяха на плота. Докато го чаках се настаних удобно в колата на предната седалка. Видях го да се подава от вратата и се сетих за китарата си. Веднага изхвърчах от автомобила и се качих в стаята си, за да я взема. Върнах се още преди таткото да се беше качил в колата. Влязохме вътре и си сложихме коланите. Най-сетне тръгнахме към така дългоочакваното студио.

По пътя пуснах един диск с мои песни, които татко обожаваше. Но ги бях записал у дома и не бяха с много хубаво качество. Той ми беше обещал, че ще издаде мой албум и аз с нетърпение чаках момента, в който обещанието му ще се реализира. На няколко пъти припявах. Излязохме на пътя, който беше извън града. Там мярнах табела, сигурно на нея беше изписано име. Вероятно на местността, но в движението не прочетох. Зад нея видях, че има хубава поляна. Някой ден задължително трябва да дойда тук!
http://4fun.newstarforum.com/
Sponsored content

Началото на града Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Началото на града   Началото на града Icon_minitime

Началото на града
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Началото на града