Окръжната Болница Hitskin_logo Hitskin.com

This is a Hitskin.com skin preview
Install the skinReturn to the skin page

Луди глави
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Луди глави

Ех зима, бяла и студена зима... за кратко си замина и пак дойде

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Изтегли късметче
Poll
Какво е любимото ви занимание?
 Да спортувам
 Да разглеждам в интернет
 Да мързелувам
 Да чета книги
 Да гледам филми
 Нямам любимо занимание
Вижте резултатите
Top posters
Вени (1304)
Окръжната Болница Vote_lcapОкръжната Болница Voting_barОкръжната Болница Vote_rcap 
Dark_Red_Rose (1288)
Окръжната Болница Vote_lcapОкръжната Болница Voting_barОкръжната Болница Vote_rcap 
Krisi (521)
Renny717 (514)
Tami (482)
Stacey:) (478)
Smile (231)
DeadReaper (224)
elinora97 (153)
tali (113)
Latest topics
» Създадена От Дим И Кост - Лейни Тейлър
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais

» Игра На Думи
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji

» Скрабъл
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji

» Музикална игра
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji

» Да броим до 0
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji

» Намислете си съществително преди да влезете
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji

» Асоциации
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 12:22 pm by mama_an_ji

» Шерилин Кениън - Нощни Ловци
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 2:04 am by Dark_Red_Rose

» Вицове
Окръжната Болница Icon_minitimeНед Яну 15, 2017 1:38 am by mama_an_ji

Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Земята
Лунен календар
CURRENT MOON
Общ брой посетители
Free web counter
Брояч на знамена
Flag Counter
Времето

Окръжната Болница

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator
Dark_Red_Rose

Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен

Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю

Земя и титла на героя
: Морилерия

Други герои
: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.

Окръжната Болница Empty
ПисанеЗаглавие: Окръжната Болница   Окръжната Болница Icon_minitimeПет Авг 06, 2010 12:02 am

Окръжната Болница Llandudnohospital

Това е градската болница. Тук се приемат всякакви пазиенти с всички видове заболявания. Болницата разполага с неголям паркинг, собствен парк с много алеи за разходкя и почивка. Към болницата има отделение за Спешна Медицинска Помощ и Микробиологична клиника.
Болницата притежава 5 операционни зали, много три- и четириместни стаи с достатъчно пространство за пациентите. Вътре е уютно и винаги чисто,за да не плъзнат нежелани зарази от различните пациенти, посещаващи болницата.
Върнете се в началото Go down
DeadReaper
Ентусиаст

Брой мнения : 224
Дата на регистриране : 04.08.2010

Информация за РПГ
Име:

Земя и титла на героя
:

Други герои
:

Окръжната Болница Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Окръжната Болница   Окръжната Болница Icon_minitimeПет Авг 06, 2010 12:19 am

Бързайки да избягаме от Мели и да спася своя приятел Алекс реших да се доверя на хората, който наричат "доктори". Чувал съм през годините, че се справят с всякакви болести. Докато влиза набързо направих контра-проклятие за да ни виждат.

На входа много се чудих на къде да поема - наляво, надясно или на горе по стълбите. Реших че стълбите са удачен вариант и се затичах натам. На втория етаж видях някакъв човек с бяла престилка. Забързах към него, смятайки че е от онези "доктори".
- Докторе- изивках му аз, на което той се обърна. Оказа се че съм познал. - Докторе .
- Чакайте малко. Защо така бързате? Нещо му има ли на момчето?
- Падна на главата си и не мога да го свестя.
- Моля, последвайте ме.
Заведи ни в една от триместните стаи. Каза ми да сложа Алекс на едно от леглото и започна да го преглежда. Докато знаеше по-малко щеше да е по-добре. Затова изчезнах на мига, когато не ме виждаше.

Последната промяна е направена от DeadReaper на Нед Авг 08, 2010 6:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Smile
Художник
Smile

Брой мнения : 231
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 28
Местожителство : Варна

Информация за РПГ
Име: Аманда

Земя и титла на героя
: сестра, но те не се познават

Други герои
:

Окръжната Болница Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Окръжната Болница   Окръжната Болница Icon_minitimeПет Авг 06, 2010 5:02 pm

Алекс
"Къде съм?!" - беше първата ми мисъл, когато отворих очи. Определено не си бях в стаята, а и имах болки в главата. Надигнах се рязко, а до мен скочи Тути.
-Тути, какво правя тук!? - огледах се.
-Снощи стана малък инцидент, не се движи много. Лягай и почивай.
-Нашите сигурно са в паника.
-Спокойно, казах им, че ще преспиш у нас.
-Но къде съм?! И защо??
-В болницата си, казах ти-малък инцидент.
-?!
-Снощи подпийна доста и на прибиране падна. Явно си удари главата. Реших да те доведа тук, за всеки случай.
-Мерси, бро. Ами да си ходим. - дръпнах завивката и понечих да се изправя.
-Не, все още не бива да ходиш никъде. - избута ме обратно в леглото.

Гледах го с учудване. Не помня да съм пил. Всъщност, нищо не помня. О, онова момиче. Тръгнахме след нея, после всичко ми се губи. Да, определено не бях пиян и никъде не съм падал. Сигурно са ми направили нещо. Усещах, че Тути ме лъже.
http://4fun.newstarforum.com/
Dark_Red_Rose
Moderator
Moderator
Dark_Red_Rose

Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен

Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю

Земя и титла на героя
: Морилерия

Други герои
: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.

Окръжната Болница Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Окръжната Болница   Окръжната Болница Icon_minitimeНед Авг 08, 2010 6:39 pm

Джесика

Докараха ни в болницата. Влязохме и веднага се запътихме към операционната. Пред нея вече ни чакаха няколко хирурзи.
- Ще ви помоля да изчакате отвън, докато приключим. - ми каза единият от докторите.
- Добре ще стоя тук и ще чакам. Моля ви само да го спасите, защото ми е много скъп.
- Ще направим всичко възможно. успокои ме главният хирург обяснявайки ми - На пръв поглед раната не изглежда толкова зле. Възможно е кършумът да не се е забил твърде много.
- Благодаря ви. - отговорих аз и седнах на близката пейка.
След едночасово чакане, най-после някой излезе от операционната. Веднага станах на крака и го попитах:
- Как е? Нали ще се оправи?
- Добре е и ще се възтанови, но ще прекара пет-шест дни тук под наблюдение, за да сме сигурни че няма усложнения и за да се възтанови. - отговори ми единият от екипа. - След десет минути ще го настаним в едната от стаите. Можете да отидете на рецепцията. Ние после ще ви извикаме да го видите.
Пф-ф-ф. Най-после се успокоих. Ще се оправи. Наистина ми олекна при тази новина. Запътих се към рецепцията, за да изчакам. След 15-20 минути ме извикаха в стаята. Преди да вляза се зачудих какво ще видя. Отворих вратата и Герги ме гледаше с усмивка на лицето.
- Здравей! Вече съм по-добре. Ти как си?
- Хей! Супер съм след като те видях. - зарадвах се аз. - Май наистина не е било толкова лошо.
- Да! Сега докторите ми казаха че ще трябва да си почивам и ще остана 5-6 дена тук. - Каза ми Герги - Май ще трябва да ми идваш на свиждания.
- Ще се наложи. Пък и ти гледай да се оправяш по-бързо! Имаме толкова много да говорим. - казах му аз и чак тогава се огледах в стаята. Видях че има още един пациент на съседното легло, който спеше. До него на едно столче стоеше непознато момче.
- Ами аз сега ще тръгвам, за да мога да се оправя в къщи и да кажа на нашите какво е станало в парка – казах аз на Герги и се изнизах тихичко от стаята.
- Ок, тръгвай да не се притесняват нашите. – каза ми той и се сбогувахме.
Smile
Художник
Smile

Брой мнения : 231
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 28
Местожителство : Варна

Информация за РПГ
Име: Аманда

Земя и титла на героя
: сестра, но те не се познават

Други герои
:

Окръжната Болница Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Окръжната Болница   Окръжната Болница Icon_minitimeНед Авг 08, 2010 10:01 pm

Алекс
Тути отиде до магазина да ми вземе нещо за ядене, понеже бях гладен. В стаята доведоха още някой на носилка и го сложиха на съседното легло. До него седеше едно момиче, но след малко и то си тръгна. Останахме сами.

-Хей, добре ли си? - не знаех с кого говоря, защото не можех да го видя.
-Не съвсем, преди малко излязох от операционната. - гласът ми се стори познат.
-Герги?!
-Мда, познаваме ли се?
-Аз съм Алекс, леко имахме среща, на която ти леко не дойде. Ама лекичко! - повиших малко тон, защото мразя да ме карат да чакам.
-Съжалявам, стана малък инцидент, затова съм и тук.
-Пф, зарежи, не ми се говори.

Дълго мълчание. Тути не идваше, а аз реших да го потърся. Бях съвсем наред, но лекарката не ми разреши да изляза през вратата. Отидох до прозорреца уж да подишам чист въздух. Бяхме на 1 етаж, нищо нямаше да ми стане ако се измъкна от там. Бях гледал доста филми. Взех моите чаршафи, и тези на свободното легло, и ги завързах. Спуснах ги. Герги искаше да дойде с мен, но беше прекалено зле, за да става. Но май само аз така си мислех. Изведнъж скокна и се приближи. Аз тръгнах да слизам по 'въжето' и той ме последва. Слязохме и тръгнахме към близката горичка.
http://4fun.newstarforum.com/
Sponsored content

Окръжната Болница Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Окръжната Болница   Окръжната Болница Icon_minitime

Окръжната Болница
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Луди глави :: Архив :: Архив Лично творчество :: Роуплей игри-
Идете на: