Изтегли късметче
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Емотиконки
4 posters
Луди глави :: Архив :: Общ архив
Страница 1 от 1
Емотиконки
Емотиконките са доста, ако трябва да бъда точна, са 107, но това далече не означава, че са сложени всички, които може да ви се искат на вас. Наскоро добавих едно сърчице :<3: , по предложение на Сияна. Който харесва някоя емотиконка, но я няма, нека да я качи тук, а аз ще я добавя към списъка.
Също, ако има емотиконки, които според вас няма смисъл да стоят и да правят голяма бройка, ми ги покажете. При 3-ма, които да са на едно мнение, че няма смисъл от дадена емотиконка, ще я трия.
Също, ако има емотиконки, които според вас няма смисъл да стоят и да правят голяма бройка, ми ги покажете. При 3-ма, които да са на едно мнение, че няма смисъл от дадена емотиконка, ще я трия.
Последната промяна е направена от Вени на Нед Авг 15, 2010 5:41 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
Re: Емотиконки
Мерси, Вени. ::
Ето кои предлагам да ги махнеш:
:bravo: и :bravooo: са еднакви, като повече ми харесва втората. Можеш да махнеш една от двете. И още една подобна :cheers: , е доста си станаха (:
и :smokin: също са подобни, но те могат да останат.
Еднакви са и двойките емотиконки с голямо лице и малко (от скайп).
Зимните, още сезонът им не е настъпил, може да се използват тогава повече от сега.
Много критична станах :
И отново едно голямо Благодаря ::
Ето кои предлагам да ги махнеш:
:bravo: и :bravooo: са еднакви, като повече ми харесва втората. Можеш да махнеш една от двете. И още една подобна :cheers: , е доста си станаха (:
и :smokin: също са подобни, но те могат да останат.
Еднакви са и двойките емотиконки с голямо лице и малко (от скайп).
Зимните, още сезонът им не е настъпил, може да се използват тогава повече от сега.
Много критична станах :
И отново едно голямо Благодаря ::
И аз мисля, че ето тази :bravo: не е нужа. Тази е по-хубава :bravooo:
:smokin: тази също не ми харесва. Само с очилата е по-хубава. Иначе не мисля, че засега има нужда от още емотиконки
:smokin: тази също не ми харесва. Само с очилата е по-хубава. Иначе не мисля, че засега има нужда от още емотиконки
Предлагам нещо музикално, свързано с темата с музика и филми. http://www.teenproblem.net/f/posting.php?mode=smilies < тук има много. Човечето, което слуша музика е скадко - 7 ред от горе на долу. На същия ред, предпоследното, в Иванчо много ще му се радваме. От двете му страни човечетата са много сладки (: Спящото също и момченце+момиченце. Можеш да си харесаш нещо друго. Дано не те затруднявам много (:
Качих няколко. :hei: :musik: :ah tiii: . Позволих си да махна и зайчето. Няма смисъл от него.
Качвайте предложения за нови емотиконки или казвайте кои не ви харесват, за да ги махам.
Качвайте предложения за нови емотиконки или казвайте кои не ви харесват, за да ги махам.
Ето няколко и от мен. Ако ги харесвате може Венито да ги добави.
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Аз предлагам да се махнат няколко емотиконки и сега ще покажа кои точно
:oops: :evil: :twisted: :arrow: :iha: :scratch: - може би тази; :: :
Колкото до предложението на Георги, на мен ми харесват. Някои се повтарят с тези, които са вече качени, но ако вие кажете, че искате да се заменят, ще го направя :yes: .
:oops: :evil: :twisted: :arrow: :iha: :scratch: - може би тази; :: :
Колкото до предложението на Георги, на мен ми харесват. Някои се повтарят с тези, които са вече качени, но ако вие кажете, че искате да се заменят, ще го направя :yes: .
не енеее оня зяпналия не го махай и другия до него дето се чеше...
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Луди глави :: Архив :: Общ архив
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0