Изтегли късметче
Similar topics
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Колко често четете?
4 posters
Луди глави :: Литература :: Книги
Страница 1 от 1
Колко често четете?
Колко често четете?
Хайде, признайте си. Обичате книгите безумно много или ги смятате за досадно задължение?
Re: Колко често четете?
Гласувах за първото, въпреки, че не чета точно всеки ден и не съм книжен плъх. Отварям книга поне през ден, предимно вечер преди да заспя или следобед, като няма какво да правя. Не съм и чак такъв фен на книгите, но понякога са наистина приятно занимание. :study:
Аз обичам да чета и то много. Една книга в рамките на към 400, 450 страници за един ден е нещо нормално за мен. Ето защо обичам книги които са много дебели, че да може да ми стигнат за поне 2 дни. Харесвам най-много романтични и криминални романи. Всъщност всякакви романи, без психо и ужаси, т.е всичко, което е с щастлив край е за мен добро четиво. А най-харесвам книгите, в които има размишления. Доставя ми огромно удоволствие да чета изводите, до които са стигнали хора, много по-зрели и с по-голям опит от мен и да сравнявам техните мисли с моите.
Чета всеки ден, като изключвам натоварените дни в училище, когато имам много малко свободно време.
Чета всеки ден, като изключвам натоварените дни в училище, когато имам много малко свободно време.
Абсолютно съм съгласна с Вени. Обожавам да чета! (: Мога също откровено да си кажа, че съм книжен плъх. Не пропускам да взема книга със себе си и винаги имам в чантата - чета всеки ден, в училище най-често
Обичам интересните книги и не мога да кажа, че имам любим жанр. Ако сюжета ме грабне, значи ще прочета книгата, ако ли не, то не мога да стигна дори средата... ;д Така че Да, определено чета Всеки Ден [[:
Обичам интересните книги и не мога да кажа, че имам любим жанр. Ако сюжета ме грабне, значи ще прочета книгата, ако ли не, то не мога да стигна дори средата... ;д Така че Да, определено чета Всеки Ден [[:
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Всеки ден чета,обожавам книгите
Tais- Новак