| Набираме модератори | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Набираме модератори Пет Юни 25, 2010 11:46 pm | |
| Който иска да се кандидатира за модератор, тук е мястото да го направи. Не гарантивам, че ще бъдете одобрени, но няма нищо лошо в това да опитате. Трябват ни сериозни хора, с добри идеи. | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Набираме модератори Пон Юни 28, 2010 10:17 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Набираме модератори Вто Юни 29, 2010 12:29 pm | |
| Добре. Ще те сложа на "Мода". Само че имам изисквания. Пиши по-дълги коментари и спазвай правилата на останалите модератори, както и правилата в българския език, показващи наличието на знания. Ще следя дали си вършиш работата добре. Освен това мисля да въведа нещо като изпитателен срок. Ако не спазваш това което изисквам от теб, ще се наложи да се задоволиш само със статуса на ВИП. Честито!
Последната промяна е направена от Вени на Вто Юни 29, 2010 6:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
s7eli7y Поет
Брой мнения : 30 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 30
| Заглавие: Re: Набираме модератори Вто Юни 29, 2010 5:31 pm | |
| Аз ще се въздържам, но тъй като съм модератор на този раздел реших само да ти направя една забележчица, Smile, писането с главни букви и запетаи, където е нужно няма да са излишни. Забелязах няколко твои мнения и ще е добре, ако все пак спазваме някаква културна норма. | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Набираме модератори Вто Юни 29, 2010 6:52 pm | |
| Мисля, че ще бъде най-добре да кажа какви точно са ми изискванията, за да стане един човек модератор:
1. Трябва да е сериозен. 2. Да спазва правилата на останалите модератори. 3. Да влиза редовно. 4. Да се старае да привлича от членовете на форума към своя/своите раздели. Дали ще бъде като пуска нова информация или стимулиране по друг начин, той си прецелява.
За сега са това. Ако останалите, които вече са модератори имат предложения за допълването на този малък списък, нека да пишат в темата. | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Набираме модератори Чет Юли 08, 2010 2:16 pm | |
| Мерси за съветите... опитвам се да ги спазвам. Запетаи винаги слагам, главни букви понякога пропускам, нямам навика да ги пиша...
Гледам коментарите ми да са изчерпателни... - да спазвам правилата на другите ... - да влизам колкото е възможно по-често... - направих теми в моя раздел, но уви - не е сред най-посещаваните... | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Набираме модератори Чет Авг 05, 2010 7:22 pm | |
| Здравей! Може ли да съм модератор на НЛО, Образование и наука? Моля! Ако искаш ме дай на изпитателен срок, но ти гарантирам че все ща ми намериш нещо дето не спазвам.
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Пет Окт 30, 2015 5:16 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Набираме модератори Нед Ное 28, 2010 6:53 pm | |
| Както виждате, отново се "отвориха" доста места за модератори. Хайде казвайте предпочитанията си
Само предупреждавам, че Криси ще си остане модератор с вас...
Изискванията са същите: 1. Трябва да е сериозен. 2. Да спазва правилата на останалите модератори. 3. Да влиза редовно. 4. Да се старае да привлича от членовете на форума към своя/своите раздели. Дали ще бъде като пуска нова информация или стимулиране по друг начин, той си прецелява.
Чакам "кандидатурите" ви. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Набираме модератори | |
| |
|
| |
| Набираме модератори | |
|