| Кои са любимите ви музикални канали? | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Кои са любимите ви музикални канали? Съб Окт 02, 2010 10:14 am | |
| На коя музикална програма най-често стои телевизорът вкъщи или радиото на телефона (в колата) ви? Кой е предпочитания от вас стил музика и кое в него ви харесва? Какви са критериите ви за песен хит и кога една песен ви се "набива" в главата и не моцете да спрете да си я тананикате? | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Кои са любимите ви музикални канали? Съб Окт 02, 2010 7:56 pm | |
| Знам за МТВ-то но не съм го гледал. Аз от доста време не гледам тези музикалните канали. Преди само планетата от време на време и затова гласувам за нея :)) | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Кои са любимите ви музикални канали? Съб Окт 02, 2010 8:45 pm | |
| | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Кои са любимите ви музикални канали? Съб Окт 02, 2010 9:56 pm | |
| И аз все City слушам и гледам. И радиото и телевизията. Много харесвам "Тройка на разсъмване", освен музиката която пускат. Е, иска ми се да пускат малко повече парчета в стила музика който аз харесвам, но като няма хип хип, се задоволявам и с R&B, Dance и от време на време House. | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Кои са любимите ви музикални канали? Пон Окт 25, 2010 2:50 pm | |
| Аз гледам най-много The Voice, Pop Core, а на последък и MAD TV България. Харесват ми песните, които се въртят по тези канали - хип-хоп, R&B, денс, поп... Абе почти всичко, което пускат ме кефи (освен Джъстин Бийбър... :haha: ) | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Кои са любимите ви музикални канали? Вто Окт 26, 2010 5:34 pm | |
| само радио Фреш... другото е Витовата... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кои са любимите ви музикални канали? | |
| |
|
| |
| Кои са любимите ви музикални канали? | |
|