| Другарче за РП | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Другарче за РП Пет Окт 15, 2010 8:51 pm | |
| Ами аз искам да играя. За мен е без значение с кого ще бъде. Стига да му се играе на човека. Чакам другарчето си :;)2: . | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Другарче за РП Вто Окт 19, 2010 6:29 pm | |
| Еми аз предлагам в Изоставената къща. Пиши направо там и аз ще се включа. | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Другарче за РП Пет Окт 22, 2010 7:59 pm | |
| Криси, имам предложение да променим малко нещата. Ако искаш, за да се промени всичко, може да направим вампирите си да са като в Истинска кръв и Дневниците на вампира - тоест да не могат да излизат на слънце освен ако нямат някакъв амолет или знам ли... Може и без да имат достъп до дневна светлина. Така си мисля че ще стане по-интересно, защото по някое време може да включим и обединение на града срещу всички вампири. Да има и гонения и изобщо да се получи нещо много яко. Какво мислиш? | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| |
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Другарче за РП Пет Окт 22, 2010 8:35 pm | |
| Ми не знам. За мен е все едно дали ще имат амулети които да ги пазят от слънцето или не, но ако имат трябва да измислим нещо което да имат хората, че да ги разкрият с него, че са вампири. Много ще заприлича по идея на Дневниците на вампира, но няма значение. Все си мисля, че ще бъде интересно ако включим и гонение на хората срещу героите си. А иначе за Истинска кръв - там са си старите вампири които пият кръв без да убиват хората, защото нямат отрова, но излизат само през нощта, защото нямат нещо, което да ги пази от слънцето. Това е. Какво ще кажеш за амулетите? Да имат или да нямат? Каквото кажеш, това ще бъде, но нека наистина ако имат амулети, да измислим някакво оръжие и за хората, с което да ги разкрият :hehe: . | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Другарче за РП Нед Окт 31, 2010 10:04 pm | |
| Какво става Криси? Да не би да не ти се играе вече, че не отговаряш в темата? | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Другарче за РП Пет Ное 05, 2010 7:37 pm | |
| Ъмм Може ли някой за РП.. Играе ми се :)) | |
|
| |
Krisi Модератор
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Другарче за РП Пет Ное 05, 2010 10:55 pm | |
| Айде Гога, идвай при нас, че и без тва не се сещам какво да пиша, музата ми хептен я няма и само измъчвам Вени да ме чака.. =(( | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Другарче за РП Нед Ное 28, 2010 7:18 pm | |
| Ако чакате и моето съгласие, определено го давам. Идвай при нас. Нека си имаме един истински мъжки герой за цвя малко :haha: . А ще раздвижиш и нещата. Много ме е яд, че замря роулплея. Толкова ми беше интересно и забавно... :sad:
Криси, ако не се сещаш, да помагам (ако и на мен ми хрумне нещо де, че си предлагам услугите, но не съм сигурна дали и на мен ще ми хрумне нещо). | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Другарче за РП Сря Яну 05, 2011 10:01 pm | |
| Хайде хора, да обновим роулплей игрите. Включвайте се където искате. Давайте смело. | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Другарче за РП Сря Яну 05, 2011 11:32 pm | |
| Олеле....това съм го пропуснал... Извинявам се, дами! Сега се заемам да прочета какво е станало и да се вмъкна някъде там. :)) Извинявайте още веднъж. | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: Другарче за РП Нед Яну 16, 2011 9:20 pm | |
| Ехоооо! Дами какво стана с РП-то???
Сори за двойният пост... | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Re: Другарче за РП Вто Яну 25, 2011 5:43 pm | |
| Аз писах вече. Сега трябва да се разберете с Криси кой ще бъде първи. А може и направо който първи влезе. Тъкмо ще стане по-интересно :haha: . ЩЕ се изненадваме един друг. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Другарче за РП | |
| |
|
| |
| Другарче за РП | |
|