Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Какво четете в момента? Нед Ное 28, 2010 5:43 pm | |
| Кажете коя е книгата или книгите, които четете в момента?
Аз чета Дорис Мортман - "Вторият шанс"
За момента съм още в началото и не мога да кажа как е, но съвсем скоро ще разбера дали си заслужава или не. | |
|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Какво четете в момента? Нед Ное 28, 2010 6:12 pm | |
| Ами аз чета две книги в момента, но засега и при двете съм още в началото... (: Първо започнах Карл Май - Винету /Втори том/ (Интересна е, още повече, че първия том ми хареса), а След това почнах и Alexandre Dumas - The Man In The Iron Mask (За тези, които се затрудняват с превода - "Александър Дюма - Мъжът с желязната маска"). Чета я на английски и е наистина страшно интересна.. Разказва се за Тримата мускетари, но 20 години по-късно [: | |
|
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Какво четете в момента? Нед Ное 28, 2010 7:08 pm | |
| "Дневниците на вампира - Свечеряване". Петата книга от поредицата. Книгите са инересни, макар и действието да се развива бързичко. Мога да кажа, че книгите повече ми харесват от сериала - гледах първите три или четири серии и не ме грабна.
След това ще си купя следващата книга, а по-нататък още книги за вампири - вече почти не мога да ги гледам в киното или на екран, но обожавам да четя за тях :haha: | |
|
m()on girl Новак
Брой мнения : 39 Дата на регистриране : 30.03.2013 Години : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Какво четете в момента? Пет Апр 19, 2013 9:50 pm | |
| Академия за вампири: Последна саможертва Понеже я чета online стигнах до 11 глава и другите не мога да ги намеря, затова спирам да чета за кратко. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво четете в момента? | |
| |
|