| Конкурс за най-добър коледен профил | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Конкурс за най-добър коледен профил Съб Дек 18, 2010 11:39 pm | |
| Направете профилите си така, че от тях да се излъчва приятното чувство, че Коледа е съвсем близо, заявете участието си в конкурса и може да спечелите малката награда - влизане в новата група "Спечелили от конкурс на форума". | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Нед Дек 19, 2010 6:27 pm | |
| Ами аз моят отдавна го направих, но все пак ще се запиша. | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Пон Дек 20, 2010 10:42 pm | |
| Здравейте, мисля да участвам с този си профил в конкурса... Аз си го харесвам така и мисля че е достa сполучлив. | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Вто Дек 21, 2010 12:37 am | |
| Добре, реших и аз да се включа, въпреки че Профила ми изобщо не е добър.. *blush* | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Чет Дек 23, 2010 1:50 pm | |
| Бройте и мен. Поне да сме повечко хора. | |
|
| |
Вени Администратор
| Заглавие: Гласуване за Коледен профил Сря Дек 29, 2010 8:57 pm | |
| Предлагам да гласуваме вече за коледните профили.
Аз съм затруднена. Колебая се между профила на Криси и Гошето :think: . И двата ми харесват.
Гласувам за Гошето. Подписът му е невероятен. Много ми харесва :happy: . | |
|
| |
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Чет Дек 30, 2010 11:16 am | |
| Гласувам за Профила на Рени ^^ Много ми хареса, картинката страшно ми допадаше, а песента е страхотна, слушам я сега по празниците :koleda: | |
|
| |
Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Чет Дек 30, 2010 1:21 pm | |
| Гласувам за Вени. Много ми харесва картинката. Много е сладка | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Чет Дек 30, 2010 6:53 pm | |
| Аз гласувам за профила на Крисито много ми харесаха цветовете! :)) | |
|
| |
Вени Администратор
| |
| |
Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил Пет Дек 31, 2010 3:52 pm | |
| Е... па.... Нали знаеш всеки е с различен вкус :) | |
|
| |
Вени Администратор
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Конкурс за най-добър коледен профил | |
| |
|
| |
| Конкурс за най-добър коледен профил | |
|