Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Информация за книги | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Информация за книги Нед Яну 02, 2011 11:12 am | |
| Ако имате въпроси за някоия книга, която не е представена в раздела, може да попитате тук.
Аз имам въпрос. Наскоро видях книгата на Стефани Майер - "Скитница". Доста дебела книжка е, за 20 или 25 лв (зависи от къде ще си я вземеш). Ще ми се да си я взема, но не ми се рискува да си купя нещо, което няма да бъде добро и то на тази цена. Та да питам, някой чел ли я е? Какво мисли? Заслужава ли си парите?
Видях и една друга книга. Казва се "Намисли си число" на Джон Вердън. Не си спомням точно цената, но е някъде 10 до 15 лв най-много. Доста интересно беше резюмето. Отново питам дали някой я е чел, че съм решила да си я взема. Поне да знам заслужава ли си или да се насоча към някоя друга.
Последната промяна е направена от Вени на Пон Яну 10, 2011 6:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Информация за книги Нед Яну 02, 2011 6:27 pm | |
| Вени, аз съм чела Скитница и ще изкажа мнението си. Книгата е добра. Признавам, когато отначало ми я подариха и я започнах, я захвърлих след 30 страници. Просто не ме грабна. Но по-късно реших, че все пак ще я прочета и се оказа доста интересна. Естествено, има леко усешнате тип "Здрач", но това е може би защото не съм чела нищо друго на Майър и правя асоциации. Аз по принцип не чета научно-фантастични книги (сложни са ми :haha: ) и затова някои от нещата не ги разбрах, но си заслужава. Поне според мен, де. Иначе другата книга не съм я чела. Надявам се с нещо да съм ти помогнала. П.С. Много хубава тема | |
| | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Информация за книги Нед Яну 16, 2011 7:43 pm | |
| Може ли някой да ми каже книга, в която се разказва за върколаци? Уж чета информации, а нищо не намирам (може би и аз толкова гледам...) Много ми се ще да прочета нещо и с върколаци, не само с вампири. Та, ако някой има информация, моля, нека пише тук, ще съм благодарна Извинявам се за двойния пост! | |
| | | Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Информация за книги Нед Яну 16, 2011 8:08 pm | |
| Рени, аз знам една.. Не е точно за върколаци - те се превръщат във вълци и предполагам, че това не ги прави точно върколаци - даже не си губят дрехите... :haha: Но както и да е, според мен е интересно (: Книгата е "Нощна сянка" от Андреа Креймър ;] Аз я имам, купих си я и бих ти я дала да я прочетеш, ако имаше как де хД Ето и кратко представяне на книгата: Цялата Корица: - Spoiler:
Дата на издаване: 30 ноември 2010г. ISBN: 9789549321456 формат: 14,5х21 см страници: 360 меки корици цена: 12,90 лв.
Андреа Креймър НОЩНА СЯНКА (книга първа) Тя може да контролира глутницата си, но не и сърцето си...
Кала Тор винаги е знаела какво я очаква: след като завърши гимназията „Маунтин Скул”, тя ще бъде партньорка на алфа вълка Рен Ларош, ще се бие рамо до рамо с него, ще управлява тяхната глутница и ще брани свещените места на Пазителите. Ала когато нарушава законите на своите господари, спасявайки живота на красиво човешко момче, излязло на излет в планината, Кала започва да поставя под съмнение предначертания си път, своето съществуване и дори света, който познава. Ако последва сърцето си, може да изгуби всичко, дори живота си. Струва ли си да плати най-високата цена за забранената си любов? Откъс от книгата - Първите две глави БЕСТСЕЛЪР НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“
ПРЕВЕДЕНА НА 19 ЕЗИКА
„Вълнуваща и секси, „Нощна сянка” е изпълнена с достатъчно напрежение и неизвестност, за да ме накара да прелиствам страница след страница цяла нощ. Бях мигновено въвлечена в изкусителния, заплетен свят на Андреа, където хората са просто пионки в лапите на могъща глутница вълци и нищо не е каквото изглежда. „Нощна сянка” ще ви остави да гадаете до самия край.”
Бека Фицпатрик, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Ш-ш-шт”
„Изпълнена с любов, страст, напрежение, екшън и стихийност, „Нощна сянка” е като искрящ, тъмен диамант. Изкусно написан, завладяващ разказ за любов и предателство, който умело разглежда връзката между вярност и сляпо подчинение.”
Синтия Лейтич Смит, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Eternal” | |
| | | Tami Moderator
Брой мнения : 482 Дата на регистриране : 05.07.2010 Години : 31
| Заглавие: Re: Информация за книги Пон Яну 17, 2011 3:26 pm | |
| Книгите за вълци на български не са много.Както каза Криси едната е "Нощна сянка" от Андреа Креймър (страхотна е макар ,че края ми се видя доста оплетен,но със следващите книги от поредицата ще се изясни) други до колкото знам са:
- "ГОДИНАТА НА ВЪРКОЛАКА" от Стивън Кинг ,която ибис издадоха през декември 2010:https://ludiglavi.bulgarianforum.net/t426-topic - "Лунно сиятие" от поредицата "Тъмните пазители" на Рейчъл Хоторн, която издателска група "България" издадоха през юни през 2010 .Разпускащо и леко четиво:https://ludiglavi.bulgarianforum.net/t149-topic - "Човекът вълк" от Джонатан Мабъри.Казаха,че тя е доста интересна.Не съм я чела макар да я имам на компа просто или имам доста книги да чета или нямам време.Общо взето все не мога да стигна до нея.:haha: :https://ludiglavi.bulgarianforum.net/t482-topic#3429 Ако искаш мога да ти я пратя ,както мога да ти кажа от къде можеш да четеш превода на "Тъмните пазители" на Рейчъл Хоторн :cute: Не знам точно какво обичаш да четеш и какво търсиш, за да те посъветвам по точно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Информация за книги | |
| |
| | | | Информация за книги | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |