Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Конкурс за стихотворение | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Конкурс за стихотворение Пет Яну 07, 2011 6:24 pm | |
| Не знам до колко ще има включили се в този конкурс, но все пак...
Темите за стихотворение са: 1. "Снежна реалност" 2. "Замръзнал свят" 3. "Моята бяла приказка"
Нямате ограничение в дължината. Просто трябва да пуснете стихотворението си до 10.02.2011г.
Успех на тези, които ще вземат участие. | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Конкурс за стихотворение Съб Яну 08, 2011 1:16 am | |
| Исках да си е мое, затова си го съчиних. Мисля че е сполучливо, но чак пък да е добро... Нем, не мисля... Харесвам си го така, макар и да знам че ако помисля още все ще намеря нещо допълнително."Снежна реалност" Зима е. Сънуваш ли? Дърветата са бели. Снегът вали ли, вали. Зима е. Недоумяваш, нали? Това е природата. Не можеш да си я представиш такава. Тя е толкова съвършенна. Всичко създадено от нея е толкова красиво, толкова уникално като една млада жена. Зима е. Не вярваш ли? Повярвай! Това е реалността. Отдай се на чувствата си, защото това е една Снежна реалност! Хора... Моля ви... Не искам пак да съм сам... знам че можете да измислите поне няколко реда. Вижте в себе си, почувствайте го и ще разберете че думите сами идват :))) | |
| | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Конкурс за стихотворение Пон Яну 10, 2011 12:01 am | |
| Веднъж прочетох мое стихотворение пред.. хора които разбират от литература и тогава ми казаха "най-великите използват най-малко думи и описват най-много неща" винаги правя дълги стихотворения за да обяснявам и обяснявам защото хората често не разбират под смисъла на всичко, но сега написах стихотворение с не чак толкова стихове но с дълбок смисъл, надявам се да се хареса
Снежна реалност
В центъра... на зимна приказка стоя, но с насмешка гледам тези фалшиви и празни лица.
Студът сплотявал, взаимно топлят се телата. Снегът разгарял, огъня в сърцата на децата Усмихвам се не, смея се на тази лъжа. Не мога да прикрия копнежа си, да я изтръгна без следа
Кое в студа и мрака стопля те? Виж как зъбите му тракат Погубен е…
Дави се... В безлики преспи от сняг Той бори се... Но живота не е мил... и благ
Част подир част, капка кръв, след нея втора. Губи борбата, губи своята воля.
И накрая… сладка смърт
Устни сини, ръце прострени. Само в очите останаха следите..
А сега... го водят приказка
Смея се и мълча, защото знам края на това
И той отначало така мислеше за забавен снега. Но накрая затрупан остана, а незатрупана – дълбоката рана
| |
| | | Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Конкурс за стихотворение Пон Яну 10, 2011 1:41 am | |
| Е, ами.. Ще се включа и аз хД Преди малко съчиних нещичко, което не е нито добро, нито става, но го написах специално за конкурса (: Не съм специалист и определено не пиша много много стихотворения (Това ми е първото от Доста време), но все пак се надявам да се хареса По стиховете си личи, че не е кой знае какво, а и съм го писала в границите на възможностите си все пак - затова и мисля, че не е нищо особено, но си казах - "Какво пък..." :]] "Моята бяла приказка"
Сняг ли е това? Зима е!
Виж, дете – белотата; и страха остави Грабвай шейната и свободен бъди. Къде са песните снежни, и детските мечти..? Къде е злъчната радост, с весели очи...
Всичко бяло е, затрупан е сякаш света. Но радостта остава, незасегната е от студа. Всичко блести – снежинки валят, И чуден, весел и магичен, изглежда светът.
Дори хармония цари, навред цялата природа И примамва малки и големи Да се порадват на пълна свобóда.
Виж, детски смях ехти; И как чист е, като снега, който сякаш че шепти... | |
| | | Uncle Jo Гост
| Заглавие: Нещо и от мен за конкурса. За най-радващите се на зимата- децата Сря Фев 02, 2011 9:08 pm | |
| Снежинки
Снежинки полетели надолу към земята, на прозореца ми спрели рисуват по стъклата. Ледени цветчета. Ледени поляни. Ледени звънчета и фигурки засмяни. Слънчо се показа, рисунките хареса. Без даже да ми каже нанейде ги отнесе.
|
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Конкурс за стихотворение Пет Фев 11, 2011 11:18 pm | |
| Време е да бъде избран победител и в този конкурс. За да бъде зачетен гласът ви, трябва да сте написали името или ника на автора, както и заглавието на стихотворението му и с няколко думи да обясните защо имено това стихотворение ви харесва. Тези, които са взели участие в конкурса са задължени да гласуват. Успех на участниците.
НАЧАЛО НА ГЛАСУВАНЕТО! | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| | | | Вени Администратор
| | | | Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| | | | Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| | | | Вени Администратор
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Конкурс за стихотворение | |
| |
| | | | Конкурс за стихотворение | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |