Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Проблеми със здравето! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Проблеми със здравето! Нед Яну 16, 2011 3:00 pm | |
| Така, видях че няма такава темичка, а може да има хора със здравословни проблеми. Така че ето я. Тука искам всеки, който има някакъв проблем, да сподели, а ние другите ще се опитаме да помогнем...
Еми, аз съм първият дето ще се оплаква...
Ъммм, някой да даде съвет за напукани и кървясали устни? Че малко ми са проблемни.......
| |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Проблеми със здравето! Нед Яну 16, 2011 4:12 pm | |
| Нормално е през зимата да ти се напукат устните. Използвай крем. И колкото и ге*ско да звучи, може да опиташ и с гланц. Не говоря за бебешкорозов или яркочервен гланц, който се нанася с четчица, блести, вижда се от километър и е течен, а от тези по-твърдите, които са мънички. Безцветен гланц, който няма да се забелязва (разбира се нямам в предвид точно този. Просто давам пример за какво говоря. Има такива навсякъде. Дори в хранителните магазини... там най-много) По аптеките предполагам, че ще намериш и вазелин (което е може би най-добрият възможен вариант. Хем ще ти предпази устните, хем ще бъдат по мекички, за да може като целунеш гаджето и да й омекват колената :haha: ) | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Проблеми със здравето! Нед Яну 16, 2011 4:15 pm | |
| спокойно имам един гланц и това с Г@№$% не е проблем за мен. Ама проблема е че постоянно на всеки 45 мин. се напукват.... моят и той е на нивея ама е черешка )
а и не знам какво става, като се напукат и стават кървави.. възглавницата ми замина.. (: :biglaugh: | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Проблеми със здравето! Нед Яну 16, 2011 4:20 pm | |
| В такъв случай мисля, че за теб решението на проблема е точно кремът. Явно се нуждаят от подхранване. Хубавото е, че всякакъв крем става. А ако намериш нещо с витамин С, ефектът ще бъде поразителен. Пробвай да си облизваш устните по-често. Така ще спира по-бързо кръвта и ще зарастват по-бързо. Слюнката е универсално лекарство за каквито и да е било рани. Животните не без причина си ближат раните. | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
| Заглавие: Re: Проблеми със здравето! Нед Яну 16, 2011 4:30 pm | |
| Може и да помогне кремчето ... :))
ям банани за винамин С.... това ми писна с облизването.. :)) просто става необичайно само да се облизвам на всеки 5 мин.... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Проблеми със здравето! | |
| |
| | | | Проблеми със здравето! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |