Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Дрифт писта във Varna Towers! Вто Мар 15, 2011 9:41 pm | |
| ПредимстваЗабавление на висока скорост!
Последното ни състезание мина жестоко. На първия ляв завой колата ми поднесе, за малко да загубя контрол, но я овладях. Все пак двама души ме минаха, единият с БМВ, другият с Ауди. Аз обаче ги застигнах на отсечката покрай палмите… Опитаха се да ме засекат, но не! Здраво газ, волана наляво до дупка и… Шампио-о-он!
Чуй го този! Колко е нахакан! Пък не прилича много на състезател… Най-малкото, това е… тринайсетгодишно хлапе! А звучи като да има опит. Ще ти доверя една тайна – говори за дрифт пистата за радиоуправляеми колички във Varna Towers. Така, де, с дистанционно. Не си бил? Жестоко е! А и – между другото – не се тревожи, че половинката няма да се забавлява. Заведох моята и накрая едва я отскубнах от дистанционното!
Условия * Ваучерът важи за дрифт писта с дистанционно управляеми състезателни колички. * Работно време: от понеделник до петък, 10:00 – 22:00 ч. * Един човек може да закупи до 10 ваучера. * За повече информация, погледни “Често задавани въпроси”. * Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата стока/услуга.
Моля, обърни внимание:
* Ваучерът може да бъде използван в рамките на 1 месец от 19.03.11 г. до 19.04.11 г. * Ваучерите се издават два работни дни след прекратяването на сделката. * Ваучерът трябва да се предостави разпечатан на доставчика на услугата. * За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата. | |
|