Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Правилата Пет Апр 29, 2011 5:26 pm | |
| Та, след като сме решили всички заедно и единодушно по Кой Филм ще бъде играта, ще трябва да се следват следните Правила:
1. Знаете си, но продължава да Важи - Пише се на КИРИЛИЦА 2. Когато ще започваме да пишем, аз ще пусна Тема с едни полета, които Всеки играч трябва да попълни. Това ще са Вашите Герои - всеки ще си избере Герой от Филма и ще попълни пуснатата от мен бланка. Ако двама души си изберат един и същ Герой, съжалявам, но печели този, който пръв е попълнил бланката и е пуснал Героя си. 3. НЕ можете да пишете на две места едновременно. 4. Моля, БЕЗ убийства. Нямате право да "убивате" в играта Герой на друг потребител. Може да има боеве, но без Фатални рани, ако обичате ;] 5. Да не виждам Емотикони! Играта е, за да се пише, а НЕ за да чатим - има достатъчно други раздели за тази цел. Емоциите си в Роу Плея ще описвате Писмено, не с усмихнати човечета. Видя ли някъде в Играта емотикона, трия поста Без Предупреждение.
Така, за сега от мен е това. Моля да си запазя правото да Изменям или Добавям Правила, ако се наложи... | |
|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Правилата Чет Май 05, 2011 12:18 am | |
| Позволявам си да вкарам още едно правило:
За да играете, трябва да сте регистрирани. В противен случай мнението Ви ще бъде изтрито без предупреждение и без значение колко добре е написано! | |
|