This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Честит рожден ден, Криси!!!
3 posters
Луди глави :: Архив :: Общ архив
Страница 1 от 1
Честит рожден ден, Криси!!!
Миличко сладичко, златно цвете звездно!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си ми живичко здравичко, все така усмихнато, позитивно, да ме грееш и да ми носиш надежда. Често си била моя опора и подкрепа и колкото и егоистично да звучи във този ден, пожелавам ти да не спираш. Да продължаваш също така да поддържаш и другите си приятели и да не им отнемаш щастието да притежават част от прекрасната ти същност и да се запознаят с личността ти.
Влез където пожелаеш, изживей мечтаните ти купонджийски години. Не се старай толкова, отпусни се малко и го карай по течението. Все пак човек докато е жив се учи, а на теб ти предстоят още много много рождени дни.. почни си една две годинки
Да намериш щастието което заслужаваш! Да си много обичана от момче което наистина да те цени! И просто те обичам страшно много !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Букет от рози за теб!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си ми живичко здравичко, все така усмихнато, позитивно, да ме грееш и да ми носиш надежда. Често си била моя опора и подкрепа и колкото и егоистично да звучи във този ден, пожелавам ти да не спираш. Да продължаваш също така да поддържаш и другите си приятели и да не им отнемаш щастието да притежават част от прекрасната ти същност и да се запознаят с личността ти.
Влез където пожелаеш, изживей мечтаните ти купонджийски години. Не се старай толкова, отпусни се малко и го карай по течението. Все пак човек докато е жив се учи, а на теб ти предстоят още много много рождени дни.. почни си една две годинки
Да намериш щастието което заслужаваш! Да си много обичана от момче което наистина да те цени! И просто те обичам страшно много !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Букет от рози за теб!
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Re: Честит рожден ден, Криси!!!
Веси, как да ти Благодаря за Уникалните пожелания... Наистина съм трогната и страшно щастлива от факта, че ме цениш като човек и като приятел. Радвам се, че съм успяла да ти помогна по всякакъв начин - знаеш, че винаги ще съм до теб. Знам, че не можем да се видим, но дори и без това ми подаряваш толкова щастие и усмивки... Благодарна съм, че те има, заради всичко, което правиш за мен и всичко, което ми даваш! Обичам те, съншайн!!! <3 <3 <3 <3
Последната промяна е направена от Krisi на Вто Май 24, 2011 5:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Re: Честит рожден ден, Криси!!!
Гога, мерси много за хубаите пожелания! Да ти се връщат тъпкано, забавлявай се и ти и безгрижен студентски живот води! Честит Празник и отново мерси... :cute:
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Similar topics
» Честит Рожден Ден, Криси!
» Честит рожден ден на Dark_Red_Rose или пък не?
» Честит рожден ден, Стели!
» Честит рожден ден на Dark_Red_Rose или пък не?
» Честит рожден ден, Стели!
Луди глави :: Архив :: Общ архив
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji