Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Жените биха заменили страстна нощ срещу храна! Нед Авг 21, 2011 12:36 pm | |
| Сексът в живота на жените, за разлика от мъжете, не е на първо място, показват резултатите от ново проучване, проведено от британски експерти.
По-голяма част от нежния пол посвещават времето на много "по-важни" дела от плътските удоволствия, като съня, душа и сърфирането в интернет. До тези заключения учените достигнаха благодарение на изследване на участници и от двата пола, които трябвало да изберат от какво могат да се откажат за един месец.
Най-популярната алтернатива на правенето на любов за нежния пол е вкусната храна. От напитките жените предпочитат най-вече кафе и вино, предава БГНЕС. Много момичета споделят, че получават по-малко удоволствие в секса, отколкото от гледане на телевизионни сериали. Други обичат да четат интересна книга или да се срещат с приятели и близки.
От голямо значение в живота на жените са мобилните телефони и компютрите им, от които биха се отказали по-трудно, отколкото от любовта на живота си. За други представителки на нежния пол "комуникацията" с домашните любимци напълно може да замести секса, както и един хубав шопинг, който им доставя същото удоволствие, колкото и една страстна нощ в компанията на мъж.
И за прибавка към тази интересна статия бих добавила... тези жени са луди!
| |
|
Tami Moderator
Брой мнения : 482 Дата на регистриране : 05.07.2010 Години : 31
| Заглавие: Re: Жените биха заменили страстна нощ срещу храна! Чет Авг 25, 2011 11:00 pm | |
| Много зависи от жената и най - вече от любовника.Според мен става въпрос за взаимоотношенията между двамата и какво разбира всеки под страстна нощ.В смисъл дали и на двамата партньори имат едно и също възприятие за "страстна нощ". Аз лично не бих заменила например една страхотна вечер с приятеля си за няколко часа пред компа или да отида на шопинг , или телефонни разговори, които могат да се проведат и по късно. Честно казано даже бих си изключила телефона и както се казва бих се откъснала от "външния свят" за една вечер спокойствие,уют в прегръдката на любимия и малко забавление Така,че аз не съм от тези жени | |
|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Жените биха заменили страстна нощ срещу храна! Пет Авг 26, 2011 7:36 pm | |
| Аз лично бих заменила секса с гушкане, макар че много добре се съчетава след секса да има гушкане, което съответно отново води до секс и се завърта един кръг . Чак за храна, не бих го заменила. Евентуално нежни разговори, разходка с любимия, сладки целувки... биха заместили доста ефективно физическия контакт (макар че и те са си контакт, не точно физически де, но пак си е страхотно изживяване) , но определено пазаруването и говоренето по телефона няма как да се вместят в списъка с нещата, които да заменят секса (това прозвуча много нимфомански ) | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Жените биха заменили страстна нощ срещу храна! | |
| |
|