Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Пожелания за първия учебен ден. Чет Сеп 15, 2011 3:19 pm | |
| Тук можете да поздравите някого, много хора или дори себе си.
Аз лично днес минах през основното училище, което е до блока ми, на път към автобуса, и видях малките сладки, спретнати дечица. Момченцата предимно с ризки, а момиченцата с роклички или блузки с поли. Първолачетата бяха толкова притеснени, но и същевременно ентусиазирани, че за миг си спомних какво беше в далечната 2000 година, когато и аз за пръв път прекрачих този праг. Искам от все сърце да им пожелая много усмивки, надежди и да вярват, защото точно когато най-малко са се обнадеждили може да се случи чудо. Да се нарадват на детството си и да го изживеят до край. Това че ходят на училище не им постая граници или затвор. И не само, за всички които днес са прекрачили прага искам да пожелая успешна година. По-малко разправии с изперкали даскали и малоумни идиоти/идиотки. По-малко нерви, повече веселие и го давайте по-леко, все пак живота те първа предстои. И специално да не забравя да поздравя сестричката ми, която днес стана втори клас. Обичам те и ти пожелавам успешна година, миличка.
ПП: А на зайците да внимават и да не живеят в заблуда, че сме ги забравили. Още утре ще си купуваме моркови, да им поднесем! | |
|