Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: 10-те неща, които трябва да направите преди да умрете Пет Яну 06, 2012 11:44 pm | |
| Предполагам, че нещата които всеки един от вас иска да направи са много повече от 10, но може да добавяте още 10 и още и още... и хубавото е, че след като изпълните някое, просто пишете срещу него, че сте го изпълнили и знаете, че сте направили поне едно смислено (за вас самите) нещо в живота си.
Ето ги и моите 10 (за сега) неща: 1. Да обиколя света 2. Да спася човешки живот 3. Да си имам ротвайлер 4. Да си купя мечтаната къща 5. Да публикувам поне една от книгите си 6. Да тичам под дъжда 7. Да се държа като дете за 1 ден 8. Да плача от щастие най-малко 1 час 9. Да се подстрижа късо 10. Да кажа на близките си хора, че ги обичам по най-хубавия начин | |
|
elinora97 Ентусиаст
Брой мнения : 153 Дата на регистриране : 04.12.2011 Години : 27 Местожителство : София
Информация за РПГ Име: Мариола
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Феби
| Заглавие: Re: 10-те неща, които трябва да направите преди да умрете Съб Яну 07, 2012 7:50 pm | |
| 1. Да се кача на кон. 2. Да отида на погребение поне веднъж. 3. Да прочета над 400 книги (сега съм още до към 300). 4. Да си публикувам цяла поредица от книги. 5. Да посета Париж за да се кача на Айфеловата кула и разгледам лувъра. 6. Да набия брат ми 7. Да работа работата на баща ми 8. Да изкарам 5 по физика 9. Да се омъжа 10. Да обичам някой истински някое момче | |
|
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: 10-те неща, които трябва да направите преди да умрете | |
| |
|