Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Училище | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Училище Съб Юни 26, 2010 9:13 pm | |
| Всякакви дискусии, свързани с училището, са добре дошли тук :)) Проблеми и/или оплаквания от учители, случки със съученици.. (: За оценки, домашни и всички производни можете да пишете тук... (; | |
| | | Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Училище Пон Юни 28, 2010 6:50 pm | |
| хм.. ваканция сме, какви проблеми може да имаме :haha: :haha: Сега новото училище..
споделете (за осмокласниците): как се отнасяха първата година с вас, третираха ли ви като зайци :haha: | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Училище Сря Сеп 01, 2010 10:20 pm | |
| О да. аз като влязох. Дванайсетокласниците бяха намерили един дядо дето им подари една кофа моркови. И естествено за моят випуск ни раздадоха моркови. ГОЛЯМ КЕФ БЕШЕ!!! | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| | | | DeadReaper Ентусиаст
Брой мнения : 224 Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| | | | Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Училище Чет Сеп 02, 2010 12:53 pm | |
| Аз уча в електрото - Варна, а там през трите години, които уча има 20 момичета и около 650-670 момчета. Представете си, че аз като бях осми клас имаше само една паралелка осмокласници, в която сме три момичета и 24 момчета. Такаа, директорката казва: "Първи в училището ще влязат най-малките - осмоклесниците, с класен Мирослав Михнев..." и тръгваме целия клас и отвсякъде басово се чува: Зайци, зайци, зайци... общо взето си беше кофти... Иначе за морковите - първата седмица бяхме излезли трите момичета до единия магазин и вече сме се запътили към даскало и един идиот ни среща и ни вика: Върнете се с нас да ви изберем морковчета, че не знаем какви предпочитате... :haha:
Общо взето така е всяка година. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Училище | |
| |
| | | | Училище | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |