Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Farsot презънтс : ) | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Farsotstein Луд умора няма
Брой мнения : 33 Дата на регистриране : 14.01.2012 Години : 28 Местожителство : СливенЪТ xD
Информация за РПГ Име: Нимерия
Земя и титла на героя: Прелия; Кралицата просяк
Други герои: Найар
| Заглавие: Farsot презънтс : ) Вто Яну 31, 2012 10:39 pm | |
| Няколко кратки мои стихотворения и 1-2 снимки като за начало. : ) Тази ми е любимата от всички 'розени' фотосесии, които съм правила, защото обожавам рози, а и защото тази придоби едно много красиво значение за мен. Сякаш шептят, нали? Дали всеки може да ги чуе? И тази ми е най-любимата. Напомня ми много стари чувства и емоции и забравена болка. И все пак в сърцето ми остава красивият образ на тази февруарска вечер преди две години <3 | |
| | | Farsotstein Луд умора няма
Брой мнения : 33 Дата на регистриране : 14.01.2012 Години : 28 Местожителство : СливенЪТ xD
| Заглавие: Re: Farsot презънтс : ) Вто Яну 31, 2012 10:41 pm | |
| И първи пост лично литературно творчество. Предварително съобщавам, че е на английски, но когато ме хване вдъхновението, не пита на кой език искам да пиша. : )
Would you let me?
I want to be the flame warming you up in the cold winter nights. Would you let me?
I want to be the cure for your sickness causing you pain. Would you let me?
Would you let me?
I want to be sweet laugh tinkling in your head when you are sad. Would you let me?
I want to be your tears when you cry I'll be the silver one. Would you let me?
When you're down I'll be your wings raising you so high
When you're solitary I'll be your pleasure giving you strength to live
When you are worried I'll bring you dreams and chase the nightmares
And when you die I'll give my everything to die instead of you
I want to give you will will of life when you feel weak Would you let me?
I want to taste the rain running down your cheeks when you are lone Would you let me?
When you're down I'll be your wings raising you so high
When you're solitary I'll be your pleasure giving you strength to live
When you are worried I'll bring you dreams and chase the nightmares
And when you die I'll give my everything to die instead of you
| |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| | | | Farsotstein Луд умора няма
| Заглавие: Re: Farsot презънтс : ) Сря Фев 01, 2012 8:34 am | |
| Леле... адски мили думи! :noway: Благодаря! Ужасно благодаря | |
| | | bvb_baby Ентусиаст
Брой мнения : 89 Дата на регистриране : 30.12.2011 Години : 28 Местожителство : София
Информация за РПГ Име: Лийфмел
Земя и титла на героя: Луданария
Други герои: Адеян
| Заглавие: Re: Farsot презънтс : ) Сря Фев 01, 2012 5:25 pm | |
| Не мога да се стърпя и да не коментирам, въпреки, че моето мнение няма толкова голямо значение. Снимките наистина са красиви,дали защото зимата винаги ми е харесвала или защото есента е времето,което ми напомня за промяната,от която всеки се нуждае,или пък е защото розата за мен винаги е била символ на сладката болка от любовта.Не знам. Но стихотворението наистина е нещо голямо и красиво,изпълва ме с нежност,топлина и любов, от които всеки се нуждае в тези студени дни. Поздравявам те. | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Farsot презънтс : ) Чет Фев 02, 2012 11:44 pm | |
| Ще направя безсмислен до някъде флууд и се извинявам, че ще бъде в темата, но тук му е мястото на флууда, защото очевидно има неразбиране... Мнението на всички е от значение и няма по-важно или по-маловажно. Моля, не оставайте с грешни впечатления. За това е свободен форум, за да казваме какво мислим за всичко.
Извинявам се от името на целия екип, ако по някакъв начин новите момичета са се почувствали маловажни. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Farsot презънтс : ) | |
| |
| | | | Farsot презънтс : ) | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |