| Братя/сестри | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Krisi Модератор
Брой мнения : 521 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 32 Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Братя/сестри Съб Юни 26, 2010 9:16 pm | |
| Знаем, че споровете между братята и сестрите са неизбежни... (: Тук можете да споделите всичко за тях - случки, проблеми, оплаквания.. Свободно обсъждайте брат си/сестра си тук ;)) | |
|
| |
s7eli7y Поет
Брой мнения : 30 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 30
| Заглавие: Re: Братя/сестри Нед Юни 27, 2010 11:41 am | |
| Имам брат, Ростислав, по-малък е - 3 за 4 клас. Но смея съвсем откровено да твърдя, че е с по-млад акъл.. : Караме се по-често, от колкото трябва. Проблемът е там, че той не осъзнава, че дефакто аз го отгледах. Майка ми преди работеше на друга работа и все аз го гледах и когато беше болен и когато беше здрав.. В щастие и тревоги.. :Д Добре де, просто се грижех за него. Сега много порасна и той.. Не дава една думичка да му кажеш. Иначе като всяко дете, когато спи е страшен сладур! : Обичам си го въпреки всичко. | |
|
| |
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Братя/сестри Пон Юни 28, 2010 6:36 pm | |
| Моят брат дори не живее в града :haha: :haha: | |
|
| |
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Братя/сестри Пон Юни 28, 2010 10:14 pm | |
| Ох моята сестра... сега много трябва да внимавам какво ще кажа, че тя ще го види :
Ами ние с нея не се караме много. По-скоро аз й се карам, но от скоро много започна да ми се отваря. Мисли си, че знае повече от мен и е по-хитра, и по-устата, което е най-невероятното... и това много ме дразни. Ама тя и мама е виновна. Малката й преговаря на воля и не й се кара, а аз на нейните години, ако само си помислех да й отговоря... не ми се мисли. Щях да получа викане и може би дори наказание. Когато не се прави на много отворена, се разбираме. Никога не сме се били, дано не се и случи, защото разликата ни е голяма, тя е слабичка, а нервите ми не са много за доверие... | |
|
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Братя/сестри Пет Юли 30, 2010 4:10 am | |
| мда... Летящи вилици. Повече няма какво да кажа, защото не помня подробности. Знам само че ядохме торта и той ме замери с вилицата си. | |
|
| |
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| Заглавие: Re: Братя/сестри Пон Авг 02, 2010 5:06 pm | |
| Сестра ми ме замери с един телефон ама такъв от старите един (домашни) супер тежък и строши стъклото на вратата :haha: еми и аз съм я отгледала тя е на 7 сега и доста е устата естествено, ама като започне да ми се кара почвам да говоря с нея и накрая я нядговарям и тя само стои и ме гледа и не знае каква да каже :haha: или пък много като ме ядоса спирам да говоря с нея направо и е много гадно ;д | |
|
| |
elinora97 Ентусиаст
Брой мнения : 153 Дата на регистриране : 04.12.2011 Години : 27 Местожителство : София
Информация за РПГ Име: Мариола
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Феби
| Заглавие: Re: Братя/сестри Нед Дек 25, 2011 8:45 pm | |
| Имам брат който ми е остави белег над веждата постоянно се караме но пък мога да кажа че въпреки всичко мога да разчитам за всичко на него един път един се опита да ме удар и думите му бяха "Тва тука е моята малка сестра и само аз мога да бия и дразна.Ясно?" Погледнах го странно ама оттогава малко хора в квартала ме обиждет и то ме обиждат на базик | |
|
| |
m()on girl Новак
Брой мнения : 39 Дата на регистриране : 30.03.2013 Години : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Братя/сестри Нед Мар 31, 2013 11:57 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Братя/сестри | |
| |
|
| |
| Братя/сестри | |
|