Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Конкурс за най-много мнения Сря Юли 18, 2012 9:59 am | |
| Знам, че всички имате различен брой мнения, за това ще направя така. Всеки който иска да участва, ще се запише тук, като сложи едно мнение и запише колко мнения има в момента. Давам ви един месец и на края който е написал най-много мнения печели.
Наградата е повишаване на ранга. Ако е VIP ще стане модератор, ако е глобален модерато, ще стане администратор, ако е модератор - глобален модератор и т.н сещате се. Е, започваме.
Ще помисля и за друга награда, която е материална. | |
|
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Конкурс за най-много мнения Сря Юли 18, 2012 4:40 pm | |
| | |
|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Конкурс за най-много мнения Пон Сеп 03, 2012 12:21 am | |
| Ъмм, Вени? Някакси не я виждам честна тази награда... Имам тонове книги които мога да кача във форума и да се напълня със мнения... Не знам за другите... но е нечестно според мен... някакси е глупаво за мнения да се дига ранг. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Конкурс за най-много мнения | |
| |
|