Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Мнения и предложения Вто Май 01, 2012 11:53 am | |
| - Вени написа:
- Имам запитване към вас.
Помислете, разгледайте всички раздели във форума и ми кажете кои според вас са ненужни и могат/трябва да бъдат изтрити. Опитвам се да освежа форума, но за това ми трябва вашата помощ. Не се притеснявайте, ако не мислите, че има какво да се трие. Достатъчно е да ми кажете, че смятате, че така е добре. А ако смятате, че много неща могат да бъдат изтрити, просто ги избройте и с 2 думи кажете защо (за да знам до колко е основателна причината. Все пак става въпрос за цели раздели, не само за мнение) Благодаря ви предварително за помощта! Извинявам се за двойният пост! Но исках да го видите!
Та имам предложение за ново разделче в което да са включени 2 подразделчета. демек: раздел Компютри и технологии подраздели: Софтуер и Хардуер и вътре в тях да има различни теми, в които да можем да си помагаме ако някой закъса с програмите или нещо не знае как работи, а иска да научи. Като цяло мисля че ще бъде интересно за всички. Лично на мен ми харесва и ми поддържа интереса да помагам на всеки който има проблем било с компютъра като цяло или с някоя програма. Поздрави. Герги. | |
|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Мнения и предложения Вто Юли 17, 2012 4:27 pm | |
| Здравейте на всички. Първо се извинявам, че не съм влизала тук от много много време. Просто нямах кога. Дано да ме разберете.
Забелязах, че има проблеми с вицовете. Опитах се да намеря вицове за форум, но не открих. Ако някой се сеща за сайт, от който да мога да кача вицове и да се въртят ще е добре.
Искам да разбера и какво се случва с идеята, която е написал Гошето. Никой не е писал след него. Това е така, защото не сте видели или не ви устройва.
Казвайте какви идеи имате и аз ще изпълнявам, щом са одобрени. | |
|
Stacey:) Администратор
Брой мнения : 478 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 29
Информация за РПГ Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
| |
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мнения и предложения | |
| |
|