Poll | | Какво е любимото ви занимание? | Да спортувам | | 16% | [ 8 ] | Да разглеждам в интернет | | 8% | [ 4 ] | Да мързелувам | | 6% | [ 3 ] | Да чета книги | | 53% | [ 26 ] | Да гледам филми | | 8% | [ 4 ] | Нямам любимо занимание | | 8% | [ 4 ] |
| Общо гласове : 49 |
|
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| House M.D. / Д-р Хаус | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Willow Moderator
Брой мнения : 24 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 28
| Заглавие: House M.D. / Д-р Хаус Нед Юли 04, 2010 4:03 pm | |
| Жанр: Драма, Комедия, Мистерия Държава: САЩ Времетраене: 40-42 минути В ролите: Хю Лоури, Лиса Еделщайн, Омар Епс, Дженифър Морисън, Джеси Спенсър и други. Д-р Хаус Според „Уошингтън Поуст” „Хаус” е най-успешната медицинска драма след дебюта на „Спешно отделение”. Злодеят в този сериал е Болестта, а героят - доктор Грегъри Хаус, нестандартна личност и гениален лекар, оглавил екип от млади диагностици в университетската болница „Принстън Плейнсбъро” в Ню Джързи. Повечето епизоди започват извън болницата и проследяват събитията, довели до симптомите на заболяването на пациента. Следва „разнищването” на проблема, наподобяващо сложно полицейско разследване, тъй като в повечето случаи става дума за погрешно поставена диагноза. Често болестта не може да бъде отгатната лесно, защото пациентът е излъгал за симптомите или обстоятелствата – афера, която е довела до мистериозната болест, друго разстройство, за което той не иска да се разбира, определена професия, която е причинила болестта и т.н. Хаус ежедневно се бори със собствената си физическа болка и не се разделя с бастуна си, който подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите. Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение на човек, който приема най-тежките предизвикателства в битката за човешкия живот. В резултат Хаус често мърмори „Всички лъжат.” В ролята е английският актьор Хю Лоури, който получава за нея Златен Глобус, както през 2006 г,. така и през 2007 г. Сериалът си спечелва номинации за Еми през 2005 г. и 2006 г. и наградата Сателит за най-добър драматичен сериал. | |
| | | Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: House M.D. / Д-р Хаус Сря Юли 07, 2010 11:12 pm | |
| Моят кумир . Наистина, страхотен сериал. Колкото и глупаво да звучи, приемам героя, д-р Хаус (не актьора Хю Лори), за една от най-връните точки, до които да стигна в обучението си и след това кариерата си (живот и здраве). Изгледала съм всички серии и всички сезони, до влизането на Хаус в психиатричната клиника (или там каквото е. Така и не разбрах къде точно влезе. Знам само, че осъзна, че халюинира). И понеже както винаги не знам кой сезон и коя серия съм гледала (защото това ставаше по FoxLife и AXN, а не да си тегля от интернет), ще се радвам много, ако някой по-запален фен на сериала от мен, ми каже кой сезон следва след този, в който Хаус осъзнава, че започва да халюцинира.
Обичам го този доктор :flowerlove: . | |
| | | Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: House M.D. / Д-р Хаус Пон Юли 26, 2010 11:27 pm | |
| Те сега го дават по НоваТв. Не е ли взязал вече в лудницата? Време му е.. :hihihi: Сериалът е добър, диагнозите са странни, но много често почнаха да ги повтарят, дори понякога отгатвам какво изследване ще назначат в следващия момент. :hihihi: | |
| | | Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: House M.D. / Д-р Хаус Пет Ное 12, 2010 7:22 am | |
| Айдеее 8 сезон излезее... сега ще го гледаме :))) | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: House M.D. / Д-р Хаус Пет Яну 14, 2011 11:08 pm | |
| Сериалът наистина си го бива!Аз сега го гледам по АХN.Едва ли би ми омръзнал.Харесва ми черния хумор на Хаус и това как екипът му малко по малко заприличва на него!Някъде бях чела,че сериала е по действителен случай и че такава личност наистина съществува-невероятно добър лекар,който обаче бил луд.Не знам дали това е истина,но така или иначе и най-великите гении са били лудички(историята го доказва). |
| | | Tais Новак
Брой мнения : 6 Дата на регистриране : 10.02.2014
| Заглавие: Re: House M.D. / Д-р Хаус Сря Фев 26, 2014 8:23 am | |
| Един от малкото сериали които бих гледала пак и пак.Хаус е уникален | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: House M.D. / Д-р Хаус | |
| |
| | | | House M.D. / Д-р Хаус | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |