Изтегли късметче
Similar topics
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Най-добър/ра Приятел/ка
+5
Dark_Red_Rose
DeadReaper
Renny717
Smile
Krisi
9 posters
Луди глави :: Личности :: Моят свят
Страница 1 от 1
Най-добър/ра Приятел/ка
Разкажете ни за Най-добрия/та си приятел/ка... (: Колко сте близки, често ли се карате.. Какъв/а е той/тя като човек и какъв характер има... Разкажете ни за него/нея
Последната промяна е направена от Krisi на Пон Юли 26, 2010 2:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Re: Най-добър/ра Приятел/ка
Пламена :hugyou:
Запознахме се 1клас в училище. Тя седна до мен 3-4 клас. В 5 се премести, 6 също седеше с друг. 7 клас към началото на 2рия срок я домъкнах при мен и оттогава.. :gipsy:
На външен вид е прекрасна .. много пъти съм и го казвала, а и не само аз.
По характер е абсолютно различна от мен, но нали знаете, че противоположностите се привличат :bunny:
Запознахме се 1клас в училище. Тя седна до мен 3-4 клас. В 5 се премести, 6 също седеше с друг. 7 клас към началото на 2рия срок я домъкнах при мен и оттогава.. :gipsy:
На външен вид е прекрасна .. много пъти съм и го казвала, а и не само аз.
По характер е абсолютно различна от мен, но нали знаете, че противоположностите се привличат :bunny:
Вилияна
Познавам я буквално от раждането си. Тя е с година и ден по-голяма от мен, израстнали сме в едно и също село и живеем през една улица :haha: . Винаги сме се разбирали, което за много мои позанти е странно, защото сме с една и съща зодия. Вярно е, доста често спорим за нещо, имаме различни вкусове за музика, книги и подобни, но винаги сме се оправяли и сме си заедно.
Георги
Познавам го от осми клас, когато отидох да уча във Варна (2007 г.). Отначало не си говорехме много, за всеки обстановката беше нова и различна и бяхме доста притеснителни, но във втория срок на осми клас станахме много близки и вече не мога без него. И с него споря доста често, но почти винаги ни е забавно, а и знам че мога да разчитам на него. А това, все пак, е най-важното, нали?
Познавам я буквално от раждането си. Тя е с година и ден по-голяма от мен, израстнали сме в едно и също село и живеем през една улица :haha: . Винаги сме се разбирали, което за много мои позанти е странно, защото сме с една и съща зодия. Вярно е, доста често спорим за нещо, имаме различни вкусове за музика, книги и подобни, но винаги сме се оправяли и сме си заедно.
Георги
Познавам го от осми клас, когато отидох да уча във Варна (2007 г.). Отначало не си говорехме много, за всеки обстановката беше нова и различна и бяхме доста притеснителни, но във втория срок на осми клас станахме много близки и вече не мога без него. И с него споря доста често, но почти винаги ни е забавно, а и знам че мога да разчитам на него. А това, все пак, е най-важното, нали?
Георги
Познаваме се от ааа 17 години xD. Мисля че е ясно вече кой е xD. Има ли нужда да го описвам? Ако има ето - брат ми, с който много се разбираме напоследък. Мога да разчитам на него, забавен е и много упорит. У нас вече е по-тихо без не него и кат ми потрябва (което става често) се чудя какво да правя. И все пак си е малко тъпичък. Ама нали ,знаеш че се базикам :)
Познаваме се от ааа 17 години xD. Мисля че е ясно вече кой е xD. Има ли нужда да го описвам? Ако има ето - брат ми, с който много се разбираме напоследък. Мога да разчитам на него, забавен е и много упорит. У нас вече е по-тихо без не него и кат ми потрябва (което става често) се чудя какво да правя. И все пак си е малко тъпичък. Ама нали ,знаеш че се базикам :)
DeadReaper- Ентусиаст
- Брой мнения : 224
Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
тука излъга.... много!
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 10:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Аз имам една приятелка, с която се знаем от ранно детство в детската градина не сме били чак такива приятелки, но след време просто се надушихме и сега сме така да се каже най-добри приятелки :suuun: в момента сме в едно училише, но в различни класове. Това не ни пречи да сме си приятелки :;)2: Тя е човекът, който винаги е до мен и ми помага в трудни за мен моменти адски съм благодарна, че я познавам и най-вече, че ми е приятелка :suuun:
Светлана- Новак
- Брой мнения : 30
Дата на регистриране : 03.01.2011
Години : 30
Местожителство : Разград
Гергана...
Ох.. Ами, дълга история е, но все пак ще си кажа.
Буквално отраснахме заедно - всеки ден бяхме двете, сестрите ни също бяха приятелки, а семействата ни се познаваха от доста време и още се познават. Бяхме в една детска градина, след това в едно училище и един и същи клас от 1 до 7ми. Доста често, ако някой не ми вярваше, казвах "Питай Герито" :haha: Същото важеше и за нея и двете бяхме едни лапета... :haha: :haha: Вършили сме какви ли не абсурдни пакости, имаме доста интересни случки и доста обичахме със сестрите ни да правим представления на майките :haha: Абе беше страхотно детство - всеки ден беше ново приключение.
И както винаги се случва, порастнахме... За жалост. След осми клас доста се отдалечихме една от друга, защото макар и да сме в едно училище, сме в различни класове - почти не я виждам и едвам си казваме "Здрасти" по коридорите - и това с човека, с който отраснах... Тя пуши, навърта се около момчета, носи грим.. Промени се много и пропастта между нас стана доста голяма. Освен това като малки доста се карахме и аз й казах доста гадни неща, от които сега ме е срам. Дори не искам да си припомням колко гадна и жестока съм била, но е факт, не мога да го отрека....
Наистина съм разочарована. И от нея, и от себе си. Няма да забравя как на бала на сестра й отидох само заради нея, а тя каза, че била на Рожден Ден и излезе. Не само, че заряза сестра си на бала, ами и мен. Така и не осъзна, че не ми е до това, че трябвало да ходи на Рожден ден и била обещала, а се засегнах, защото наистина ме заряза. Вече рядко се виждаме. Наистина е вярно, че доста я нараних, но в последно време тя Наистина много ме разочарова. Дори ще се въздържа от мнението си за нея в момента, защото не искам да я обиждам, а и се надявам тя никога да не види това. Болно ми е... само че сама съм си виновна, че нещата се получиха така.
Ох.. Ами, дълга история е, но все пак ще си кажа.
Буквално отраснахме заедно - всеки ден бяхме двете, сестрите ни също бяха приятелки, а семействата ни се познаваха от доста време и още се познават. Бяхме в една детска градина, след това в едно училище и един и същи клас от 1 до 7ми. Доста често, ако някой не ми вярваше, казвах "Питай Герито" :haha: Същото важеше и за нея и двете бяхме едни лапета... :haha: :haha: Вършили сме какви ли не абсурдни пакости, имаме доста интересни случки и доста обичахме със сестрите ни да правим представления на майките :haha: Абе беше страхотно детство - всеки ден беше ново приключение.
И както винаги се случва, порастнахме... За жалост. След осми клас доста се отдалечихме една от друга, защото макар и да сме в едно училище, сме в различни класове - почти не я виждам и едвам си казваме "Здрасти" по коридорите - и това с човека, с който отраснах... Тя пуши, навърта се около момчета, носи грим.. Промени се много и пропастта между нас стана доста голяма. Освен това като малки доста се карахме и аз й казах доста гадни неща, от които сега ме е срам. Дори не искам да си припомням колко гадна и жестока съм била, но е факт, не мога да го отрека....
Наистина съм разочарована. И от нея, и от себе си. Няма да забравя как на бала на сестра й отидох само заради нея, а тя каза, че била на Рожден Ден и излезе. Не само, че заряза сестра си на бала, ами и мен. Така и не осъзна, че не ми е до това, че трябвало да ходи на Рожден ден и била обещала, а се засегнах, защото наистина ме заряза. Вече рядко се виждаме. Наистина е вярно, че доста я нараних, но в последно време тя Наистина много ме разочарова. Дори ще се въздържа от мнението си за нея в момента, защото не искам да я обиждам, а и се надявам тя никога да не види това. Болно ми е... само че сама съм си виновна, че нещата се получиха така.
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Аз нямам най-добър приятел или приятелка. И не защото мисля че е глупаво да наричаш човек от живота си по този начин, а просто защото е почти невъзможно. Не казвам напълно, може би има изключение някъде някога но.. силно се съмнявам. Нищо не е вечно, хората се менят, приятелите също. В един момент споделените мигове остават спомени а ти сам със самия себе си. Продължаваш напред намираш други хора смееш се с тях обменяте информация, но накрая се получава същото.. Живота разделя, училището, работата, семейството.. И винаги съм казвала най- .. ? Имам близки хора, такива които обичам и въпреки че това което чувствам няма да се промени знам че един ден и те ще тръгнат някъде и единственото което ще остане от дългите ни трогателни разговори е скромното смутено "Здрасти". :)
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Най-добрите ми приятелки са 2 (Б. и Н., няма да споменавам имена.). С Б. имаме общи вкусове за музиката и филмите. Тя е ученолюбив човек, обръща голямо внимание на зодиите. Постоянно се оплаква от това, че всичките ѝ роднини са везни. А с Н. характерите ни много си приличат. Не позволява на личните ѝ, семейни, проблеми да пречат на нашите или на училищните. Често се караме. И 3-те сме много упорити и всяка иска да стане нейното, ама ето че... няма как. Най-много ми харесва това, че са хора, които знаят как да се забавляват, никога не е скучно с тях.
DesertRose*- Новак
- Брой мнения : 16
Дата на регистриране : 14.12.2011
Косара
Познаваме се от 5 клас и тогава много се карахме.В 6 клас ни преместиха заедно и първоначално се карахме но в последствие станахме добри приятелки.Тя винаги е била до мен в трудните ситуации също както аз съм с нея.Най-интересното че с нея сме пълни противоложности.Тя е ниска с черна коса, а аз висока и руса.Но както горе в един от коментарите е на писано "нали знаете, че противоположностите се привличат".Напълно съм съгласна
Познаваме се от 5 клас и тогава много се карахме.В 6 клас ни преместиха заедно и първоначално се карахме но в последствие станахме добри приятелки.Тя винаги е била до мен в трудните ситуации също както аз съм с нея.Най-интересното че с нея сме пълни противоложности.Тя е ниска с черна коса, а аз висока и руса.Но както горе в един от коментарите е на писано "нали знаете, че противоположностите се привличат".Напълно съм съгласна
elinora97- Ентусиаст
- Брой мнения : 153
Дата на регистриране : 04.12.2011
Години : 27
Местожителство : София
Информация за РПГ
Име: Мариола
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Феби
Луди глави :: Личности :: Моят свят
Страница 1 от 1
Права за този форум: