Renny717 Писател
Брой мнения : 514 Дата на регистриране : 26.06.2010 Години : 31 Местожителство : В импалата
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Какво обичате да си похапвате? Нед Юли 18, 2010 10:31 pm | |
| | |
|
DeadReaper Ентусиаст
Брой мнения : 224 Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
| Заглавие: Re: Какво обичате да си похапвате? Сря Авг 04, 2010 7:25 pm | |
| Обичам да си похапвам всичко. Каквото и да е. Само да е за хапване xD | |
|
Smile Художник
Брой мнения : 231 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 28 Местожителство : Варна
Информация за РПГ Име: Аманда
Земя и титла на героя: сестра, но те не се познават
Други герои:
| Заглавие: Re: Какво обичате да си похапвате? Сря Авг 04, 2010 11:24 pm | |
| Да започнем от дадените: Чипс - не бях яла от сигурно години, не ми се ядат солени неща. Пържени картофки - обичам, със сирене, мразя сол Сандвич (дюнер, пица, хотдог...) - хот дог не много, но пица и джобове разни обичам, но пък рядко хапвам. Пуканки - напоследък сички ме черпят с пуканки разни, получих фобия от тях ;д иначе хапвам. Шоколад - като няма шоколад в къщи не ми се яде, но само да зърна някоя друга опаковка и го омитам за секуди. Плодове - обожаааавам праскови, диня, лимооони, портокали - предпочитам цитрусовите. Зеленчуци - доматиии, краставици<33 пипер, лук, гъби и т.н. не харесвам. Само пълнените чушки ги уважавам. Желирани бонбони, мечета, жаби, червейчета, зъби и пр. - хубави са, но не изпитвам нужда да ги ям ;д Аз ям само здравословни храни. Не ми ги пробутвайте тези боклуци - само здравословни не бих казала, ям си и доста вредни.. ноо не ми пука особено :haha: | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво обичате да си похапвате? | |
| |
|