by Вени Пет Юли 30, 2010 10:09 pm
Хората трудно приемат различните. Не ги обичат. Сочат ги с пръст. Някои се опитват да ги приемат, други ги отхвърлят сякаш са прокажена. От къде знам ли? Аз самата съм различна. Осъзнах преди няколко години, че не си падам по момчета, а по момичета. Поредната, ще си кажат някои, но лично аз не се интересувам от мнението им. Всъщност, кого залъгвам? Интересувам се. Толкова много се интересувам, че заради това напуснах родния си дом, улица, град, родителите си, приятелите, близките, дори враговете. Напуснах и нея... причината да страдам. Просто една целувка, а от тогава света просто се преобърна наопаки. Всички, които ме познаваха започнаха да ме гледат по-странно. Всъщност, приемаше се по-лесно това, че съм магьосница, от това, че съм лесбийка. Но нищо. Страдам, но болката ме прави по-силна. "Това което не ни убива, ни прави по-силни", нали?
"Нов град, нови хора, място, чакащо да го открия и завладея." - помислих си и реших да изляза, за да разгледам новото си населено място. Облякох се, както обикновено - впити дънки, високи токчета, бял потник, прилепнал по тялото ми и черно кожено яке. Сложих си големите обеци, които се набиваха на очи и разпуснах косата си, която по-рано през деня бях къдрила и в момента стоеше на вълнички. Гримирах се и излязох.
Не вървях много и видях макла къщурка, която беше престроена, като бар. От вътре се чуваше силна музика и се виждаха светлини.
"Какво пък, малко забава никому не е излишна" - казах си и влязох вътре.
Огледах мястото и седнах до бара. От едната ми страна имаше русо момче. Беше секси... предполагам. Само че вниманието ми бе привлечено от русокосо видение. Косата й беше вързана на опашка. Очите й искряха, в цвета на разтопен шоколад, примесен с отлежало уиски. Устните й бяха оцветени с червило, с цвят на праскова, а това им придаваше още по-сочен вид. Не можех да откъсна очи от нея, когато бях грубо прекъсната.
- Здравей. - подаде сваляча от другата ми страна.
- Здравей. - отговорих колкото да не го обидя и се завъртях отново към красавицата.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации