Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Гледате ли българско кино? Съб Окт 02, 2010 9:57 am | |
| Гледате ли българско кино или намирате нашенските филми за прекалено скучни, еднотипни и в никакъв случай запомнящи се? Какво ви е мнението за българското кино? Смятате ли, че е на ниво или всеки следващ опит е все по-отчайващ от предишния? | |
|
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Гледате ли българско кино? Съб Окт 02, 2010 8:03 pm | |
| Никога не съм ходил на кино.... | |
|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Гледате ли българско кино? Съб Ное 06, 2010 10:31 pm | |
| Аз пък ходя на кино, но не гледам български филми. Първо защото са малко и най-важното, защото са пълна боза (говоря за новите, иначе старите български филми... поклон!)
Иначе е яко. Препоръчвам ти да отидеш, особено на 3D. Ще ти хареса. В това съм убедена на 100000%. На моменти забравяш, че си на кино и си мислиш, че си във филма, но с нашите темпове на напредване, може и внуците ми да не доживеят български, смислен, та какво остава и 3D филм. Някак си трите неща за момена ми се струват прекалено несъвместими и дори непостиживи. Тази 3 в 1 комбинация... скоро няма да я бъде. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гледате ли българско кино? | |
| |
|