Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Най-оригинално пожелание за Нова година Съб Дек 18, 2010 11:42 pm | |
| Ако умеете да измисляте пожелания или по принцип ви бива в измислянето на каквото и да е било, може да участвате и в този конкурс. Трябва просто да измислите оригинално пожелание за Нова година, да го постнете тук и вече играете за "голямата" награда - нов ранг. | |
|
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Най-оригинално пожелание за Нова година Пон Дек 20, 2010 10:51 pm | |
| След 3 часово мислене съчиних това... Не знам дали е подходящо...
В тази нощ, така прекрасна, помисли за изминалата година и виж къде си сгрешил, за да не повтаряш същите грешки. В тази нощ, така красива, се замисли за следващата година и ако искаш си намисли куп желания, но направи така, че поне едно да се сбъдне до края на следващата година!
Честита Нова Година! | |
|
Вени Администратор
Брой мнения : 1304 Дата на регистриране : 25.06.2010 Години : 31 Местожителство : Плевен
Информация за РПГ Име: Кандариамма
Земя и титла на героя: Ветелха на Луданория
Други герои: Аувреа Кал и Баел
| Заглавие: Re: Най-оригинално пожелание за Нова година Съб Яну 01, 2011 11:07 pm | |
| Гоше, пожеланието е страхотно. Жалко, че нямаше и друг кой да участва. Признавам си, опитах се на 2 пъти да измисля нещо, но просто не ми хрумна. Твоето обаче съм сигурна, че щеше да спечели, дори и да се бяха включили останалите. Много е хубаво. Браво
Честито! | |
|
Dark_Red_Rose Moderator
Брой мнения : 1288 Дата на регистриране : 28.07.2010 Години : 33 Местожителство : Сливен
Информация за РПГ Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
| Заглавие: Re: Най-оригинално пожелание за Нова година Нед Яну 02, 2011 7:22 pm | |
| Не ми харесва тази победа..... няма конкуренция... надявам се догодина да има!!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-оригинално пожелание за Нова година | |
| |
|