Изтегли късметче
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
Свалки
5 posters
Луди глави :: Общ форум :: Тийн зона
Страница 1 от 1
Свалки
Време е за забавление!! ;Р В тази тема можете да разкажете за най-забавните си свалки, да споделите интересни истории със свалки, или методи, които използвате при свалките... Всичко, което се сетите за тях, може да обсъждате тук ;)
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Re: Свалки
Не, че ме свалят често, но се сетих за една случка миналата седмица и реших да ви я споделя.. Стоим си ние (аз и още две приятелки) и едното момиче си ръфа бисквитки.. По едно време идва някакво момче и пита "Може ли една бисквитка?" и приятелката ми доста си пази храната, но извади една и му я подаде. Той благодари и в този момент се обърна към мен. "А ти си много красива.. Имаш хубава гривна, хубав телефон (тъй като държах телефона си в ръка и го стисках силно), имаш и фондютен" :lol: Просто замръзнах като ми го каза това.. Едва се сдържах да не му се изсмея истерично в лицето :Д След това каза, че имам и хубаво дупе, но след това с грима просто ме съсипа.. : Добре, че си замина момчето.. ;д
s7eli7y- Поет
- Брой мнения : 30
Дата на регистриране : 26.06.2010
Години : 30
: Еха, такова момче не бях срещала. Голяма тактика за сваляне :lol: . Кърти просто.
Аз не се сещам за нещо подобно, но преди две седмици проведон разговор с момче. Определено беше доста неприятно. В общи линии той си е простак:
Той - Айди де... дай ми. (видим намек за секс)
Аз - Какво да ти дам, бе? (правя се на ударена, докато измислям начин да се измъкна от тъпия разговор, без да съм прекалено груба, макар че ми се иска)
Той - Знаеш ти, знаеш. (клатейки доволно глава)
Аз - Кой, аз ли? Моля ти се, аз съм чисто дете. Не знам за какво ми говориш (опитвам се да изляза oт стаята, но той ме спира)
Той - Да, колкото е чист Вита след дъжд. (смеещ се, говедото му)
Аз - Млъкни бе. (гледаща на кръв) Поне не си прося секс от всеки срещнат.
И преди около две години. Говорим с едно момче и не знайно как, започваме да се затапваме един друг. Аз му казах нещо (вече не помня), при което последва реплика от негова страна:
Той - А искаш ли да извадя големия бойнг 747? (видимо говори за размера си)
Аз - Аз малки неща в устата си не слагам (след което излязох, оставяйки го с паднала уста)
Не знам, може би няма да ви се стори смешно това второто, но аз винаги се смея на този спомен.
Аз не се сещам за нещо подобно, но преди две седмици проведон разговор с момче. Определено беше доста неприятно. В общи линии той си е простак:
Той - Айди де... дай ми. (видим намек за секс)
Аз - Какво да ти дам, бе? (правя се на ударена, докато измислям начин да се измъкна от тъпия разговор, без да съм прекалено груба, макар че ми се иска)
Той - Знаеш ти, знаеш. (клатейки доволно глава)
Аз - Кой, аз ли? Моля ти се, аз съм чисто дете. Не знам за какво ми говориш (опитвам се да изляза oт стаята, но той ме спира)
Той - Да, колкото е чист Вита след дъжд. (смеещ се, говедото му)
Аз - Млъкни бе. (гледаща на кръв) Поне не си прося секс от всеки срещнат.
И преди около две години. Говорим с едно момче и не знайно как, започваме да се затапваме един друг. Аз му казах нещо (вече не помня), при което последва реплика от негова страна:
Той - А искаш ли да извадя големия бойнг 747? (видимо говори за размера си)
Аз - Аз малки неща в устата си не слагам (след което излязох, оставяйки го с паднала уста)
Не знам, може би няма да ви се стори смешно това второто, но аз винаги се смея на този спомен.
Последната промяна е направена от Вени на Пон Юни 28, 2010 9:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отидох на море. За първи път се влюбих. Излязохме една вечер по до късно да се разходим двамата на плажа. През целия път се закачахме. Накрая малко се засегнах и я бутнах в морето, а тя взе че ме дръпна и айде мокрички станахме. аз - Ти как така се реши да дойдеш с мен сама на плажа след 10 часът?
тя - Ами не знам, накарах майка си да ме пусне, понеже край теб изпитвам едно особено чувство.
аз - Не може да е само от това. Трябва да има и нещо друго.
тя - Не, няма. Наистина няма.
аз - не, не. Трябва да има и друго обяснение, въпреки че и аз изпитвам подобно усещане когато те видя или си край мен.
тя - Ама наистина ли? Аз от толкова време се опитвам да ти кажа. Ах ти гадняр.
аз - Аз мисля че знаех, но не бях сигурен.
тя - Не, ти знаеше. След толкова намеци и закачки как може да не забележиш.
аз - Аз забелязах, ама не е там въпросът.
тя - Ами къде е?
аз - Тук.
И тогава я бутнах. После в лагера като ни видяха, леле-ле майко колко приказки излязоха за нас двамата. Сега вече не сме заедно. Разделихме се преди малко по-малко от две години.
тя - Ами не знам, накарах майка си да ме пусне, понеже край теб изпитвам едно особено чувство.
аз - Не може да е само от това. Трябва да има и нещо друго.
тя - Не, няма. Наистина няма.
аз - не, не. Трябва да има и друго обяснение, въпреки че и аз изпитвам подобно усещане когато те видя или си край мен.
тя - Ама наистина ли? Аз от толкова време се опитвам да ти кажа. Ах ти гадняр.
аз - Аз мисля че знаех, но не бях сигурен.
тя - Не, ти знаеше. След толкова намеци и закачки как може да не забележиш.
аз - Аз забелязах, ама не е там въпросът.
тя - Ами къде е?
аз - Тук.
И тогава я бутнах. После в лагера като ни видяха, леле-ле майко колко приказки излязоха за нас двамата. Сега вече не сме заедно. Разделихме се преди малко по-малко от две години.
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
ох, аз много обичам някой ей така като ми дойде и почне да се прави на интересен.. аз попринцип не се заяждам обаче съм доста устата особено към някой "големи". Тя Крисито най-добре ми знае простотиите ама да видим за какво се сещам в момента..
Той: Цигара?
аз: не пуша
той: Питие
аз: Не пия
той: Секс!?
само го изгледах
той: Добре, какво правиш - супер изнервен
аз: Хаха ще ти се да разбереш :haha:
той: майко как ми се е*еее
аз: майко как искам да спреш да го повтаряяяяяяяш
той: леле стана ми
аз: защо не престанеш да ни информираш за жалките си удоволствия ;д
най хубавото нещо което ми е казвало момче - имаш най страхотното усмивка която съм виждал
най ужасното - миришеш ми на секс (това е просто отвратително)
бах на плаж и излизаме от водата и гледаме (аз и една приятелка) някакви момчета се настанили точно до нас ама аз се направих че не ги забелязвам и лягам.. след малко едното ми се усмихва
Той: имаш ли огънче ?
аз: съжалявам не пуша
стои, зяпа ме и се опитва да измисли нещо и аз само го гледам тъкмо се обръщам и той
Той:айде да си купим мента
Аз: това е гадно (наистина не обичам мента) отново мълчание
Той: довечера ще правя купон ела имам джакузи
Аз: а ти живееш .. ?
Той: ще те закарам (не беше на повече от 17)
Аз: в колата на непознати не се качвам, съжалявам
Той: ама ние се познаваме - някъв са хили
Аз: оу и как се казваш?
Той:Виктор - ама някво такова надъхано
Аз: аха много яко - въздъхвам
Той: какво каза.. как се казваш?
Аз:не съм ти казвала - Василена - и го гледам предпазливо беше голям идиот
Той: супер
сяда си на хавлията и аз се обръщам обратно след малко
Той: ей секси, ъ пепи, така де, веси - тука така се направи на интересен че направо ме вбеси и не се обърнах той ми извика още един път и точно идва приятеля му:
Приятеля му: абе ей Гошо айде да влизаме във водата - това беше един от най убийствените ми погледи. само стои мисли кво да прави
Ттой:ама той се бъзика казвам се виктор - приятеля му леко се закопа, аз нищо не казах и той - ама ще дойдеш нали
Аз: оу да, ама не разбрах последно в къщата на гошо или на виктор? - и повече не посмя да ме заговори
:haha: мн мразя някой като ми се прави на интересен
Той: Цигара?
аз: не пуша
той: Питие
аз: Не пия
той: Секс!?
само го изгледах
той: Добре, какво правиш - супер изнервен
аз: Хаха ще ти се да разбереш :haha:
той: майко как ми се е*еее
аз: майко как искам да спреш да го повтаряяяяяяяш
той: леле стана ми
аз: защо не престанеш да ни информираш за жалките си удоволствия ;д
най хубавото нещо което ми е казвало момче - имаш най страхотното усмивка която съм виждал
най ужасното - миришеш ми на секс (това е просто отвратително)
бах на плаж и излизаме от водата и гледаме (аз и една приятелка) някакви момчета се настанили точно до нас ама аз се направих че не ги забелязвам и лягам.. след малко едното ми се усмихва
Той: имаш ли огънче ?
аз: съжалявам не пуша
стои, зяпа ме и се опитва да измисли нещо и аз само го гледам тъкмо се обръщам и той
Той:айде да си купим мента
Аз: това е гадно (наистина не обичам мента) отново мълчание
Той: довечера ще правя купон ела имам джакузи
Аз: а ти живееш .. ?
Той: ще те закарам (не беше на повече от 17)
Аз: в колата на непознати не се качвам, съжалявам
Той: ама ние се познаваме - някъв са хили
Аз: оу и как се казваш?
Той:Виктор - ама някво такова надъхано
Аз: аха много яко - въздъхвам
Той: какво каза.. как се казваш?
Аз:не съм ти казвала - Василена - и го гледам предпазливо беше голям идиот
Той: супер
сяда си на хавлията и аз се обръщам обратно след малко
Той: ей секси, ъ пепи, така де, веси - тука така се направи на интересен че направо ме вбеси и не се обърнах той ми извика още един път и точно идва приятеля му:
Приятеля му: абе ей Гошо айде да влизаме във водата - това беше един от най убийствените ми погледи. само стои мисли кво да прави
Ттой:ама той се бъзика казвам се виктор - приятеля му леко се закопа, аз нищо не казах и той - ама ще дойдеш нали
Аз: оу да, ама не разбрах последно в къщата на гошо или на виктор? - и повече не посмя да ме заговори
:haha: мн мразя някой като ми се прави на интересен
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Луди глави :: Общ форум :: Тийн зона
Страница 1 от 1
Права за този форум: