This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Как се чувствате в момента?
+8
Вени
Krisi
Smile
tali
SumMer
Renny717
Willow
pLami.
12 posters
Луди глави :: Личности :: Моят свят
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Как се чувствате в момента?
Аз се чувствам много странно. Хем ме е яд, хем ми е криво, хем съм ядосана, хем съм превъзбудена, разнежена, заблеяна... изобщо не знам какво да чувствам. Няма край тоя цирк моя и това е. :@
От мен да знаете момичета, това да се занимаваш с момчета не е работа. Свалка, свалка, ама след третата седмица свалката вече ти омръзва, хлътнала си не до ушите, ми до корените на косата и ти се иска нещо поооовече от игрички, пък не го получаваш...
А и момчетата са... върви ги разбери кога, какво и защо го искат. То не, че ние падаме по-долу, ама има хора, които са много неориентирани... Скапана работа.
От мен да знаете момичета, това да се занимаваш с момчета не е работа. Свалка, свалка, ама след третата седмица свалката вече ти омръзва, хлътнала си не до ушите, ми до корените на косата и ти се иска нещо поооовече от игрички, пък не го получаваш...
А и момчетата са... върви ги разбери кога, какво и защо го искат. То не, че ние падаме по-долу, ама има хора, които са много неориентирани... Скапана работа.
Чувствам се ужасно!!!
По дяволите! Как може да има такива съдисти?? Хората дори и със съзнание са отвратителни!!! Единственото нещо, което могат да направят е да рушат и да нараняват по-слабите, защото се имат за ВЕЛИКИ..!!! По дяволите, нали живеем в 21век... кой в днешно време гори муцуни на котки?? Е, явно има доста глупави хора, които си позволяват такива велики неща!! Това нормално ли е за един образован човек??? То първообитните хора не са правили такива неща!!! Как мислят тези хора??? КАК ЗАСПИВАТ ПРИ МИСЪЛТА, ЧЕ СА НАРАНИЛИ ЕДНО ЖИВОТИНЧЕЕЕ??? Въобще имат ли съвест???? МРАЗЯ ТЕЗИ ХОРААА!!! ЗА ТАЗИ СТОРЕНА ТРАВМА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА!!!! И отново тъпата ни държава нищо няма да направи на тези ГЛУПАЦИ, които заслужават да бъдат изгорени !!!
По дяволите! Как може да има такива съдисти?? Хората дори и със съзнание са отвратителни!!! Единственото нещо, което могат да направят е да рушат и да нараняват по-слабите, защото се имат за ВЕЛИКИ..!!! По дяволите, нали живеем в 21век... кой в днешно време гори муцуни на котки?? Е, явно има доста глупави хора, които си позволяват такива велики неща!! Това нормално ли е за един образован човек??? То първообитните хора не са правили такива неща!!! Как мислят тези хора??? КАК ЗАСПИВАТ ПРИ МИСЪЛТА, ЧЕ СА НАРАНИЛИ ЕДНО ЖИВОТИНЧЕЕЕ??? Въобще имат ли съвест???? МРАЗЯ ТЕЗИ ХОРААА!!! ЗА ТАЗИ СТОРЕНА ТРАВМА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА!!!! И отново тъпата ни държава нищо няма да направи на тези ГЛУПАЦИ, които заслужават да бъдат изгорени !!!
Светлана- Новак
- Брой мнения : 30
Дата на регистриране : 03.01.2011
Години : 30
Местожителство : Разград
Депресиран.. да, точно така се чувствам.. веднага си пускам тука някаква тъпа музичка и се отдавам на депресията си... точка...
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Тъпо. Лаптопа ми се развали, а тъкмо бях започнала да си превеждам една книга... Да не говорим, че всичко ми беше на него...
Мразя се, че съм такъв....
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Напрегната и нервна... Утре имам пробна матура. Отново.. Тази е третата и вече направо се чудя кога ще имат край.. А предстоят и истинските.
Напоследък след всяка една съм нервна и стресирана и взе да ми идва в повече... And It Sucks!
Напоследък след всяка една съм нервна и стресирана и взе да ми идва в повече... And It Sucks!
Krisi- Модератор
- Брой мнения : 521
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 32
Местожителство : Кърджали - София, България
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
супер изморен по отпочинал начин ) обърках ви нали! ) ами изпълнен с енергия но супер изморен от механиката? така трябва да сте ме разбрали... )
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Доволна от себе си . Уж успях да си науча и да свиря, а и утре имам няколко часа преди училище, за да прегледам отново урока и да си изсвиря 2, 3 пъти нещата по пиано...
не мога да го направя
как
може
да
съм
толкова
голям
глупак
как
може
да
съм
толкова
голям
глупак
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Много ми е топло и ми се спи, но пък се радвам, че е лято и съм във ваканция
Нервна, но иначе отпочинала. Днес цял ден си мързелувах..! Само че не спирам да си чакам резултатите от изпитите и проверявам всеки ден, но още не са излезли... Като гледам, 100% ще си нервнича, докато не стане ясно какви са ми оценките и на 29ти не разбера дали са ме приели някъде и ако да, къде....
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Нервен... на 22 ми излизат резултатите... ох дано дано... в криза съм... а и бонус имам отгоре...
ох майко мила... преди малко брат ми си дойде и сега мога по цял ден да съм в скайпа и нета и музика да слушаммм ..... якоооооооооооо
голяма криза беше като го нямаше не мога да седна за малко да се поровя из нета.. багажи оправях документи... абе ужас си беше направо )
сега е много по-добре )
П.П.: опа това са били датите за резултатите за колежа... Моите са излезли приет съммм
ох майко мила... преди малко брат ми си дойде и сега мога по цял ден да съм в скайпа и нета и музика да слушаммм ..... якоооооооооооо
голяма криза беше като го нямаше не мога да седна за малко да се поровя из нета.. багажи оправях документи... абе ужас си беше направо )
сега е много по-добре )
П.П.: опа това са били датите за резултатите за колежа... Моите са излезли приет съммм
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Чет Апр 11, 2013 9:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Хах, Гошето определено е превъзбуден . Браво мъжки, успя .
А аз съм изморена. От няколко дни не мога да спя като хората. И аз като Гошето съм превъзбудена . Да има някой друг, че поне да се съберем няколко луди на едно и да си правим компания ?
А аз съм изморена. От няколко дни не мога да спя като хората. И аз като Гошето съм превъзбудена . Да има някой друг, че поне да се съберем няколко луди на едно и да си правим компания ?
Ужасно! Излязоха резултатите от изпитите ми... За първия не знам какво очаквах, но оценката ми по Английски ИЗОБЩО не е, каквато се надявах.. Много съм разочарована от себе си. Кошмар!
Krisi- Модератор
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Разочарована и наранена, но все пак на кого му пука? ;D
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Впредвид факта че не исках да се охарчвам прекалено много... Еммм той татко така реши... си поръчах лаптопче.
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Тъжна съм... Много, много тъжна и обезсърчена, невярваща в себе си и т.н и т.н
Страница 2 от 2 • 1, 2
Луди глави :: Личности :: Моят свят
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji