This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
От какво се страхувате?
3 posters
Луди глави :: Забавление :: Анкети
Страница 1 от 1
Re: От какво се страхувате?
Наистина са много малко нещата, от които се страхувам. Без проблеми гледам ужаси, след това не изпадам в панически страх или пълна лудост, когато сляза по тъмните стълби на висока сграда (правила съм го и го казвам от опит. Не трепнах дори за миг, а филмът си го биваше... успя да ме накара да не се смея като последния изрод на "ужасяващиуте" сцени, което при мен е доста трудно срещано явление, докато гледам жалките опити за ужас на някого). Не припадам при вида на кръв, насекомите не ме карат да пищя. Фобиите са твърде далече от моя ум. Не знам как, но винаги запазвам странно голямо хладнокръвие.
И все пак, има нещо, което ме плаши и това е неизвестното. Няма го като опция за избор, така че предполагам, че и смъртта става. И тя е неизвестна и ме кара по някога да се спра и да се замисля, а по гърба ми да полазят леки тръпки.
Та, това е.
И все пак, има нещо, което ме плаши и това е неизвестното. Няма го като опция за избор, така че предполагам, че и смъртта става. И тя е неизвестна и ме кара по някога да се спра и да се замисля, а по гърба ми да полазят леки тръпки.
Та, това е.
Re: От какво се страхувате?
Страх ме е от високото... Не ви и трябва да ме виждате след полет... Направо съм си "мила картинка" както би казала една приятелка. Та мен ме е страх да надзърна над парапета на мост... то какво остава за тераса след 3тия етаж...
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
Луди глави :: Забавление :: Анкети
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0