by Вени Съб Юли 24, 2010 12:54 pm
Не бях в настроение за детски лиготии. Никога не съм харесвала да гледам влюбени двойки как се наслаждават пред хората на любовта си. Размяната на каквито и ще да е телесни течности на публични места, приемам като лична обида.
Преди смъртта си, родителите ми успяха да ме научат на доста неща. Някои добри и потребни, други не чак толкова, но едно от нещата които ценя във възпитанието си е, че знам какво не трябва да се прави на публични места. Да, ясно, всеки би ме сметнал за старомодна, но честно казано, не сте ли се замисляли върху това? Гадно е, както си вървиш по улицата и да видиш разгорещила се двойка, която обменя най-нагло слюнка, докато си бъркат в гърлата с език и са се хванали за задниците.
Изглежда, че освен кучка, се оказах и консервативна кучка, но какво пък. Майната му. Сам и Марк да се натискат колкото щат. Не съм длъжна да им гледам влюбените погледи.
А този плейбой. Не мога да не призная, че е секси, но тази кожа, самите извивки на тялото... странно защо, но веднага щом го видях, изпитах твърде добре познатото ми чувство на хлад. Такова нещо изпитвах всеки път, когато погледа ми срещнеше вампир.
"Майната му, няма значение какъв е. Не ме интересува." - казах си, докато вървях из улиците на града.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации