Дъхът ми секна, а сърцето ми примря. Преди да се усетя, той вече стискаше рамената ми, а устните му се намираха върху моите. Може би заради нажежилите се вече страсти от споровете, но кръвта ми кипна и вместо да се отдръпна от него, отговорих на целувката му. Сигурно нямаше да спра, докато устните ми не станеха неспособни да се движдат повече, когато усетих колко всъщност студен беше. Тръпки ме побиха от този хлад. Само вампирите бяха толкова студени. Бледа и ледена кожа, като на мъртвец. Здраво тяло, защитено срещу всякакви наранявания. Красива външност, за да привличат жертви. Изтръпнах цялата. Дишането ми се забърза и гнева ми изригна. Отделих се рязко от него и още преди той да е разбрал, че вече не ме стискаше в обятията си, ръката ми се стрелна към лицето му в звучен шамар. Той ме погледна изненадано и премигна няколко пъти, а моите очи се напълниха със сълзи. Споменът за родителиме ми и безжизнените им тела, в онези ужасни кофчези ми причини болка. Изхлипах, сърдита на себе си и на него.
- Ти си вампир... а аз ти отвърнах на целувката. - и сълзите закапаха от очите ми.
- Ти си вампир... а аз ти отвърнах на целувката. - и сълзите закапаха от очите ми.
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais
» Игра На Думи
Нед Яну 15, 2017 11:50 pm by mama_an_ji
» Скрабъл
Нед Яну 15, 2017 10:47 pm by mama_an_ji
» Музикална игра
Нед Яну 15, 2017 10:39 pm by mama_an_ji
» Да броим до 0
Нед Яну 15, 2017 12:32 pm by mama_an_ji
» Намислете си съществително преди да влезете
Нед Яну 15, 2017 12:28 pm by mama_an_ji
» Асоциации