Изтегли късметче
Similar topics
Top posters
Вени (1304) | ||||
Dark_Red_Rose (1288) | ||||
Krisi (521) | ||||
Renny717 (514) | ||||
Tami (482) | ||||
Stacey:) (478) | ||||
Smile (231) | ||||
DeadReaper (224) | ||||
elinora97 (153) | ||||
tali (113) |
Latest topics
Земята
Времето
ВАШИТЕ идеи
+6
Dark_Red_Rose
DeadReaper
Krisi
Elion_15
Smile
Вени
10 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ВАШИТЕ идеи
Ами аз съм съгласна и направо мисля да се направи такъв раздел, че нещо гледам другите не се изказват по въпроса , значи са съгласни - "Мълчанието е знак за съгласие" . Там ти спокойно ще можеш да си направиш различните теми, според идеите си и всеки който иска, ще качва предложения.
А за качването след това в портала, ще видим как става номера. Все ще го измислим някак
Благодаря Криси
А за качването след това в портала, ще видим как става номера. Все ще го измислим някак
Благодаря Криси
Добавих едни плюсчета и минусчета, които представляват нещо като бутона във фейсбук "Харесва ми" и съответно "Не ми харесва". Надявам се да може да се гласува върху коментарите, за да бъде по-удобно. Четеш нещо, харесваш го и готово. Ако ли не, се връщаме към идеята на Криси за гласуването чрез Анкета в раздел Анкети.
Това е!
Това е!
Потребител нов, обгърнат с любов
Хрумна ми вчера една луда идея. Обсъдих я и с Васи и тя я хареса. Става въпрос за новорегистриралите се членове на нашия форум. Още с регистрирането си, те ще влизат в нова група, наречена "Обгърнати с любов". Ще стоят в нея, докато не натрупат 10-20 мнения, а през това време ние, по-старите членове на форума, ще им помагаме всячески и ще ги обгръщаме с любов и внимание, докато се ориентират. Е, какво мислите?
хихихи ) Обгърнати с любов? Много шантаво звучи...
Чакай... Впрочем ние ще им помагаме с това долу горе като не знаят къде да пишат... ъм... на прав път ли съм...?
Яко. Навит съм.
Чакай... Впрочем ние ще им помагаме с това долу горе като не знаят къде да пишат... ъм... на прав път ли съм...?
Яко. Навит съм.
Последната промяна е направена от Dark_Red_Rose на Съб Ное 03, 2012 6:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Dark_Red_Rose- Moderator
- Брой мнения : 1288
Дата на регистриране : 28.07.2010
Години : 33
Местожителство : Сливен
Информация за РПГ
Име: Сауфе, на кратко Сю
Земя и титла на героя: Морилерия
Други герои: Хейсо, Мияе и Тиржу - елфи от обкръжението на Сю.
На мен ми звучи детинско и лигаво.Съжалявам не се засягайте.Просто изказвам мнение.Хубава е идеята да влизат в някаква група,но това....
Tami- Moderator
- Брой мнения : 482
Дата на регистриране : 05.07.2010
Години : 31
Помислих малко и реших, че идеята с "Обгърнат в любов" не е много разумна, просто защото е трудно изпълнима. За това направих нова група, наречена "Нови потребители". Тя е с цел новите да се различават. Тъкмо ще са по-лесни за наблюдение от модераторите, а и евентуално, може да се почувстват и по-специални.
Надявам се го възприемат от положителната страна...
ПП: Много ми харесва идеята с късмтчетата за деня, не знам за вас
ПП: Много ми харесва идеята с късмтчетата за деня, не знам за вас
Stacey:)- Администратор
- Брой мнения : 478
Дата на регистриране : 25.06.2010
Години : 29
Информация за РПГ
Име: Ансимерлия, Енсиме/Паксима
Земя и титла на героя: Морилерия/Прелия
Други герои: Велсана и Керамолия
Тя е супер! Даже може да направим тема където да си пускаме късметите които ни са се паднали )
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Как намирате промените във форума? Харесват ли ви? Как мислите, че изглежда. Има ли нужда от още промени? Ако да какви?
А бе това с прогнозата за времето нещо не се получава. Какви са тия положителни летни градуси . Това въобще не е вярно . Мисля да го махна (и ще го направя) и да сложа нещо друго на негово място. Какво ще кажете вие? Имате ли някакви предпочитания или идеи какво да бъде?
Не знам, но на мен целият форум е изнесен в дясната страна..... И времето май вече си го махнала Засега не се сещам какво може да се сложи... Но ще помисля и пак ще пиша.
П.П: Махни това "Честита Нова година..." Вече мина... Амммм може да се замести нещо забавно... аммм... нещо зимно пак трябва да е...
П.П: Махни това "Честита Нова година..." Вече мина... Амммм може да се замести нещо забавно... аммм... нещо зимно пак трябва да е...
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Готово, вече е сменено. Ако не ви харесва текста - помислете нещо друго и го постнете, ще го наглася след като се върна
Временно махам това Честито, че не знам какво да го правим. Мисля да го ползваме, само когато някой има рожден ден. Така устройва ли ви? Пазя му source кода
Временно махам това Честито, че не знам какво да го правим. Мисля да го ползваме, само когато някой има рожден ден. Така устройва ли ви? Пазя му source кода
DeadReaper- Ентусиаст
- Брой мнения : 224
Дата на регистриране : 04.08.2010
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Според мен е станало супер. Браво за идеята да удебелиш шрифта. Много добре се е получило. Сега остава да си изберем подобаващо лого и готово
Давате идеята за логото и заработвам PhotoShop-a
DeadReaper- Ентусиаст
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
За Happy birthday - то няма нужда да пазиш source кода. Аз имам направо целия сайт с всевъзможни такива картинки.
http://kipasa.com/en/happy-birthday/4 - това е той, в случай, че някой има интерес да ги разгледа.
А за логото, направих няколко набързо
http://kipasa.com/en/happy-birthday/4 - това е той, в случай, че някой има интерес да ги разгледа.
А за логото, направих няколко набързо
Всички сте видели промените във форума, надявам се . Дано и да ви харесва. Ако има недоволни, нека пишат и да се намери консенсусен вариант . Играх си да махам теми, даже цели раздели ги няма.
Отправям молба към всички модератори да си погледнат разделите и да изпратят в архива или направо да изтрият темите, които смятат, че са безсмислени или са безинтересни (има такива, в които не е коментирано изобщо, откакто са пуснати. Има и такива, с последни мнения от преди 2 години.) Само нека преди да предприемете каквито и да е било действия, пратете ми темите, които искате да махнете, на ЛС или във фейсбук, за да видим дали ще е добре те да бъдат махнати.
Отправям молба към всички модератори да си погледнат разделите и да изпратят в архива или направо да изтрият темите, които смятат, че са безсмислени или са безинтересни (има такива, в които не е коментирано изобщо, откакто са пуснати. Има и такива, с последни мнения от преди 2 години.) Само нека преди да предприемете каквито и да е било действия, пратете ми темите, които искате да махнете, на ЛС или във фейсбук, за да видим дали ще е добре те да бъдат махнати.
Вени, сякаш старите картинки преди темите си бяха по-хубави...
Сега е като счупено стъкло и много много не си личи в коя тема е писано...
Сега е като счупено стъкло и много много не си личи в коя тема е писано...
Dark_Red_Rose- Moderator
Информация за РПГ
Ще харесаме нещо друго в този случай
DeadReaper- Ентусиаст
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
След кратка схватка със малко програми получихме следните резултати
Дано ви харесат Коментирайте и казвайте за още промени
Дано ви харесат Коментирайте и казвайте за още промени
DeadReaper- Ентусиаст
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Не знам какви са били предишните, но тези са върха :hei: . Много са интересни, особено нова - която си сменя и цветя даже. Браво на този, който ги не направил. Личи си, че си разбира от работата.
tali- VIP
- Брой мнения : 113
Дата на регистриране : 27.06.2010
Години : 26
Местожителство : Плевен
Модерирах още малко бутоните, дано ви харесат новите. Ако има оплаквания - казвайте
DeadReaper- Ентусиаст
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Нова тема и Отговори са супер , обаче тия отгоре Цитат, Промени и т. н не се четат много много . Добре, че като приближиш мишката до тях и се изписва
Окей, ще ги пипна пак
P.P Гутоу + малко нещо за занимавка (rofl)
P.P Гутоу + малко нещо за занимавка (rofl)
DeadReaper- Ентусиаст
Информация за РПГ
Име:
Земя и титла на героя:
Други герои:
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Апр 30, 2017 6:01 pm by Tais